Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag pasik! Milyen nőt látnátok magatok mellett (kívül belül)?

Figyelt kérdés
A "tipikus pézes pasik" mellett ott feszítenek a jó autóban a kisminkelt jólöltözött cicamicák (nem olcsó ribizlikre gondolok). De titeket kérdezlek férfiak! Milyen nőket láttok szivesen magatok mellett?

2017. jan. 16. 12:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hàt Trumph pont nem paprikajancsi és Dzsudzsàk sem.

Trumph az USA elnöke némi dolgot letett màr az asztalra.

2017. jan. 16. 18:07
 22/31 anonim ***** válasza:
17:13-as. A gazdagságnak fokozatai vannak. Nem vagyok miliárdos. Miliomos sem. Valahol a kettő között. Közelebb az előbbihez. Amit említettél 7 milliós autót, tudnék venni néhányat. Viszont nem veszek sem magamnak sem a nőmnek. Nem kedvelem a csóró nőket. A csóró embereket sem. Csórónak tartom, azt, aki nem tudja magának biztosíteni azt a színvonalat melyben jól érzi magát.
2017. jan. 16. 19:47
 23/31 anonim ***** válasza:

Akikrõl beszélünk pont nem csóró nõk hanem akàr gazdag csalàdból való ügyvédnõ aki igényes,fullos,mindene a helyén van.

Õ hozzà van szokva a luxushoz és ha ezzel te nem tudsz lépést tartani akkor szintén kivàg sõt szóba se àll veled.

2017. jan. 16. 19:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Egy csóró nő, akinek spórolni kell egy autóra, esetleg egy télikabátra engem nem vág ki. Mivel hosszabb táven nem állok vele szóba. Némi önkritikával: Azért is lógok ezen az oldalon. Mivel eddig olyan nőnek eddig a közelében nem voltam akiről nem sütött a nyomor. A hölgy hiába "gazdag jogász család" -ból származó. A szülei nem tudják álá tenni amit én két kölyköm alá nyomtam. Legyen szerencséje egy jómódú férfihez. Nekem pedig engedtessék meg a hányinger a Timikéktől.
2017. jan. 16. 20:17
 25/31 anonim ***** válasza:
De most nem Timikét mondom hanem egy jogász csalàd lànyàt aki viszi az ügyvédi irodát vagy arisztokrata sarja,vagy egyéb birodalom örökösnõje õ hozzà hozni kell szintet.Vagy legyen fogorvos dinasztia lànya,ugyanez.
2017. jan. 16. 20:37
 26/31 anonim ***** válasza:
46%
Olyan nőt kell választani, aki elégedett azzal a színvonallal amit, magának biztosítani tud. Amennyiben nincs ilyen, tanuljunk Robisontól.
2017. jan. 16. 21:07
 27/31 anonim ***** válasza:

Nyilvàn de tegyük fel õ menni akar Tenerifére,te akkor mit csinàlsz?

Ugye nem gondolod,hogy majd kifizeti neked?

Ott szüntél meg mint férfi.

2017. jan. 16. 21:30
 28/31 anonim ***** válasza:

Igazából nem lehet azt mondani hogy xd típusú nő fog a gazdag pasi mellett ülni. Az is kérdéses hogy az adott pasinak milyen stílusú nő jön be és maga is milyen stílust képvisel, mi az érdeklődési köre, hobbija, szakmája .. Az meg butaság hogy sokan azt hiszik hogy ha valakinek van több száz milliója akkor már betéve tudja a luxus áruházak irányvonalát és képes arra hogy felismerje azt hogy az adott nő az Opera közvetlen négyszögéből ( Gucci,Burberry,Lv,Maxmara stb) van felöltözve vagy éppen Zaras cucc van rajta. Annyira nem trend analfabéták hogy ne tudják eldönteni hogy jól öltözött-e egy nő de azért nem egy divatlap főszerkesztői tudásával vannak megáldva a pénzes férfiak.

Én ismertem olyan férfiakat akiknek több száz millióval rendelkeztek és mindegyik a csinos, dekoratív nők felé hajlott.

Vannak nők akik egy olcsóbb ruhában is képesek nagyon jól, elegánsan úri nőként megjeleni és vannak azok akik a legdrágábban is slamposak. Ez született személyiségi jellem, ezt az erényt nem a gazdag pasi fogja meghozni egyetlen nőnek sem.

2017. jan. 16. 23:03
 29/31 anonim ***** válasza:
Attol hogy valakinek több szàz millió csücsül a számláján még megvan a kialakult személyisége, jelleme, igényei, ízlése. Mindezek szerepet játszanak abba hogy milyen nőt választ magához. A gazdag emberek is ugyanúgy élnek mint az átlag emberek csak kevesebbek a gondjuk, nem kínozzák őket anyagi kérdések. Nagyrészük sokkal zsugoribb azoknál is akik bérből élnek. Én is sokat gondolkodtam ezen amikor 17-18 éves voltam aztán amikor idősebbként olyan társaságba jutottam ahol tehetős emberek is vannak megismertem őket.
2017. jan. 16. 23:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Olyat akinek legalább annyi vagyona ( 100.000 euró felett), jövedelme (havi 3000 euró felett) van mint nekem.
2017. jan. 17. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!