Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem túlzás ez?
A barátom túlfélt.
Egy nap elmondja vagy hatszor, hogy vigyázz magadra, óvatosan vezess, ne menj gyorsan! Még akkor is ha csak 15 perces távra megyek.
Volt, hogy az autómnak baja volt és mondtam, hogy ráér megcsináltatni majd megyek biciklivel egy darabig. Na hogy azt tuti nem, mert milyen veszélyes! Reggel, sötétben majd elütnek stb.
Télen folyamatosan azt hallgatom, hogy vegyél vastagabb kabátot, vegyél sapkát, nehogy megfázz! nem fázol? Tuti nem fázol? Nem akarom, hogy beteg légy!
Folyamatos törődéssel van felém. Ettem-e eleget vagy munka miatt nem foglalkoztam vele. Nem vagyok-e éhes? Egyek egészségesebben mert ő még sokáig akar velem lenni. Stb
Ne csináljak meg minden házimunkát. Ne terheljem túl magam. Ő sokkal többet és nehezebbet dolgozik mint én mégis kiköveteli a részét a házimunkából.
Nekem ez sok és már mondtam neki szépen is, veszekedve is de rosszul esik neki, hogy ő mennyire szeret és egyik barátnőjével se törődött így, nekem meg nem tetszik.
Csak nekem sok és hülye vagyok, hogy nem értékelem vagy ez tényleg nem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!