Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kis hiszti? Barátnőm írt,hogy megérkezett a városba,ahol lakom. Holnap lesz a randink. Én nem írtam neki vissza erre semmit, erre megsértődött. Nem tulzas ez kissé ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 23:46
1/19 anonim válasza:
Hát legalább annyival nyugtázhattad volna a dolgot, hogy Oké, holnap találkozunk, szeretlek. Akkor most nem lenne hiszti, és ez igazán nem nagy fáradság.
2/19 anonim válasza:
Nem kell ám mindent hisztinek bélyegezni, ha egy nőnek nem tetszett valami amit tettél.
És igen, jogos, legalább egy "jolvanbmeg" beleférhetett volna.
3/19 anonim válasza:
Most tényleg menjen szállodába a válság kellős közepén, csak hogy te szabadon recskázhass hentaira? Nem szívtelen ez kicsit? Miért nem szedsz fel inkább egy polipot?
4/19 anonim válasza:
Nem. Ha írnak, arra válaszolni kell. Nem csak a barátnődnek. A hivataloknak, szüleidnek, munkáltatónak stb.
5/19 anonim válasza:
nagyon szeretheted, szegény nő... legalább most tanult belőle
6/19 anonim válasza:
ez mondjuk bunkóság volt, legalább egy 👍-t küldhettél volna. Bár igazán erre várt: "Csodálatos, már nagyon várom a holnapi találkozást :) Hiányól"
7/19 anonim válasza:
Hiszti?
Én ki is bsztalak volna és hazautaztam volna.
8/19 anonim válasza:
Én biztos megírtam volna a csaj helyében, hogy csak VOLTAM a városban. Már másik pasival vagyok, egy másik városban. Őt jobban érdekelte 🤷🏼♀️
9/19 anonim válasza:
Szegény lány, ilyenre pazarolja a drága idejét, aki ennyire becsüli.
10/19 Ypszilon1980 válasza:
De jó kaocsolat lehet.Barátnődnek nem írsz vissza, az durva, remélem kidobott azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!