Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem baj,ha párom anyagilag támogatja a volt feleségét?Közös a felügyelet,mégis segíti az exét.
A feleség nem egyszerűen ex, ha van gyerek mellett g főleg.
Ha jut rá, miért ne? Mégis a gyereke, szeretné ha így a válás után sem kellene nélkülözésben éljen.
Beszéld ezt meg vele ha téged zavar.
Ez az ő megállapodásuk a válás után, amihez neked nincs közöd. Nyilván annak a nőnek sok munkatapasztalat, pénz, szakmai fejlődési lehetőség kiesett, míg a közös gyereküket nevelte, szerintem nincs abban semmi baj, ha a férfi úgy dönt a válás után, hogy támogatja a volt feleségét.
Ha neked ez probléma, akkor keress olyat, akinél nem ilyen felállás van.
Ha van miből és indokolt, akkor miért ne segíthetné? Egy átlag magyar nő egyetlen gyerek megszülésével is éveket áldoz be a karrierjéből, ráadásul a jellemzően női, és társadalmilag amúgy borzasztóan fontos munkák rohadtul alulfizetettek, pl. tanár, ápoló, stb. A párodnak érdeke az, hogy a gyereke/gyerekei az anyjuknál töltött idő alatt se nélkülözzenek, mindent kapjanak, ami testi és lelki fejlődésükhöz szükséges. Ráadásul nem is túl jó példa hagyni a gyerekeid anyját nyomorogni (persze, ha önhibájából teszi, elissza, eldrogozza, mit tudom én, az más, de akkor meg kezdeményezni kell, hogy az apához kerüljenek a gyerekek.).
Persze, ha a volt feleség mellplasztikáját finanszírozza, az ultragáz, de ha segít kifizetni a villanyszámlát, vagy fizeti a komplett táboroztatást, vagy kifizet egy-egy bevásárlást, abban szerintem semmi rossz nincs.
Attól függ.
Ha az exe körmösét és fodrászát fizeti, az gáz.
Ha gyerektartáson felül ad még neki pénzt, mert megteheti, az nem.
Ha zavar, keress pasit kolonc nélkül. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!