Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írnál egy olyan férfinak akit elutasítottál pár randi után, de rájöttél hogy hiányzik?
Figyelt kérdés
az okom az volt hogy más a habitusunk, de ezt csak felindulásból mondtam
2. kérdés: meddig érdemes írni hogy megbántam és csináljuk vissza? Hány hét/ hónap?
ma 18:50
2/8 anonim válasza:
Meddig?
Ha több hét eltelt már inkább nem írnék.
De ha igen minél hamarabb és maximum 1x.
És nem kell túlbonyolítani, egyszerűen írd meg, hogy megbántad, és találkozna e veled. Ennyi!
Ha szeretne találkozni ennyi is elég.
Írhatsz litániát megható nyálas szavakat lényegtelen, csak az jön le mindenből , hogy "találkoznánk?"
3/8 anonim válasza:
Minél előbb. Nem veszítesz semmit, ha megírod, hogy átgondoltad a dolgot és mégis szeretnél találkozni vele.
5/8 anonim válasza:
Mert nem bizol a dontesedben? Ha annyira kellett volna, nem rugtad volna ki. Nyilvan nem szeretted meg vagy mar.
6/8 A kérdező kommentje:
Szeretem de nagyon mérges voltam rá...
ma 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!