Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják ezt a nők?
Megismerkedünk, minden jó az első hónapokban, eltelik 1 év, már összeköltözünk. Utána mintha eltűnne a vágy irántam.
Előtte is szinte mindig nálam volt, de cuccai nem voltak nálam. Szóval nem amiatt tűnik el a vágy, mert kiábrándul valamiből.
Nem ez az első ilyen kapcsolatom, és kicsit azt érzem, hogy a nők a szexet csak arra használják, hogy elérjék a céljaikat.
Minden nő ilyen, vagy csak én fogok ki ilyeneket?
Mit teszel azért, hogy megmaradjon a vágy?
Mert az elején sok pasi randizni viszi a csajt, virágot vesz, csokit meg stb. Udvarol. Aztán, amint megvan a szex, a kapcsolat és "megkapta", kvázi be is fejezi.
Nem csoda, ha a csajok ráunnak.
Teszel róla, hogy jó legyen a szex? Figyeled az igényeit, neki is jó?
Mert sokszor az van, hogy az elején nagy a szerelem, és "elnézed" azt, hogy a szex nem olyan jó, mert akkor az úgy háttérbe szorul. De egy idő után bizony előjön, mert már nem elégít ki csak a szerelem.
És ha ez nálad sorozat előjön, érdemes lenne ezen is elgondolkodnod, mielőtt a nőket savazod.
Én már okosabb vagyok korábban en se voltam az.
Már megfigyelem a kaocsolat elején is milyen a szex olyan szemmel hogy azt bírnám e hosszabb távon.
Pl akivel szenvedős fél órás/orás vagy többmenetes partyk vannak, azok így is fognak járni hogy garantáltan el fog menni tőle a kedvem ha mindezt megsoékelik még azzl is hogy más nőket is lesnek, elkényelmesednek nem tesznek bele annyit, amikor én dolgozom rajtuk alattuk, és nem is értékelik, garantáltan jönni fog az hogy kibújok egy idő mulva a szex alól, ha nincs miért.
Ha viszont a kapcsolat elején 5/10 perces a srác nem kín nekem vele a szex aktív és nem csak fekszik meg oráloztat, hanem egyszerű könnyű gyors es nem megtergelő vele a szex, akkor garantált az hogy évek mulva is bármikor bárhol is meghúzhat.
Üdv 2023-van!
Olvass redpillt és utána nem fogsz a mai nőkön csodálkozni, hanem bölcsen el fogod őket kerülni.
Nálam pl érzelem alapú a vágy. Ha a pasi szarik rám és cseszik a kapcsolattal foglalkozni, akkor igen hamar válik teherré a szex. Főleg, ha ki se elégít, mert a lényeg, hogy ő elsüljön valahogy. Márpedig, ez nem olyan ritka forgatókönyv sajnos. Mert onnantól, hogy megvan az összeköltözés, már nem is olyan érdekes a másik. Már nem kell neki kedveskedni, már nem kell rágondolni, nem kell készülni, elvégre már megvan, ott van a lakásban 0-24 elérhető. Nem kell közös program, hiszen úgyis látod ha hazaérsz, már megterhelő figyelni rá, elvégre állandóan ott van.
Aztán persze a szex azért működjön.
Ha van pozitív érzelem, van vagy is. Ha frusztráció, unalom, harag, magány, szomorúság uralkodik, abból nem lesz szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!