Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri feláldozni a boldogságom anyagiak miatt?
4 éve vagyok együtt a párommal, ő nagyon jól keres, így megbeszéltük, hogy felesleges dolgoznom, inkább vezessem a háztartást, főzés, takarítás stb. Mellette lett egy kényelmes életem, rengeteg szabadidőm.
Az ő nevén van a ház, az autók, minden, az én nevemen semmi.
Minden szuper lett volna, az volt a tervem, hogy házasság és gyerekek, viszont az utóbbi 1 évben szinte minden nap veszekszünk, és már besokaltam.
Az egyetlen dolog ami miatt még itt vagyok, azok az anyagiak.
Tudom, hogy nem szép, de akármikor arra gondolok, hogy megyek, akkor rájövök, hogy nincs hova…
Illetve van, vissza a szülőkhöz, de ez az elkényelmesedés elvett 4-5 évet az életemből, lassan 30 éves leszek, érettségivel, szakma nélkül, pár millió félretett pénzzel, de lakás/autó nélkül.
Nem tudom mit tegyek, nem vagyok boldog, és nem is vágyom másra, se a randizásra, ismerkedésre, de emellett azt is érzem, hogyha most nem, akkor később már a gyerek sem jöhet szóba.
Mi lenne jó döntés?
Lépjek és gyorsan végezzek el valami szakmát, képzést, amire rámegy 2-3-5 évem, ott hátha megismerek valakit és közös jövő? Vagy otthoni élet és mellette vállalkozással próbálkozni?
Vagy maradjak és viseljem el, hogy rossz a kedvem 365 napból 300 napon át?
Nagy hibát követtél el, még házasságban sem szabad ilyenbe belemenni. De talán még nem késő. Gondolom, korábban pár évig dolgoztál, nem vagy teljesen kezdő, valahol csak el tudsz helyezkedni. Mivel van félretett pénzed, a lakhatást is meg tudod oldani. Az biztos, hogy qrva nehéz lesz, főleg eleinte, de majd csak megszokod. Sok szerencsét!
N
Menj! Ha egy éve már rossz, akkor ez nem is lesz jobb. Sőt ehhez képzelj hozzá 1-2 gyereket, sokkal, de sokkal rosszabb lesz.
Én mondjuk inkább a szülőkhöz mennék, az albérlet nagy pénznyelő. Keresnék gyorsan barmilyen munkát, vagy max 1 éves okj-t, aztán a tartalékom megtoldanam annyival hogy legalabb hitellel tudjak venni egy kis lakást. Bar attol is függ hol laksz, mert Budapesttől távol az alberlet se gáz.
És ne azon törd a fejed hogy uj kapcsolat, mert ennyi év után nem valoszínű hogy azonnal lenne hozzá gyomrod. Majd jön az is. Nem mondom hogy olyan nagyon ráérsz a gyerekkel, de annyira elkésve se vagy. Én is 35 évesen azert szültem mert már tombolt a biologiai órám, csak sajnos pont ezért ehhez meglehetősen rosszat sikerült kifognom. De most 38 évesen várom a számomra ideális Ferfitól a következőt. Imádom a gyerekem, de néha bánom hogy nem vártam még csak egy kicsit vele...
Szóval ha menthetetlen a kapcsolat akkor ki kell lépni. Nincs az a pénz ami megérje a boldogtalanságot, az állandó stresszt. Ráadasul ha ő rak ki az sokkal nagyobb szívás.
És legközelebb ne menj bele ilyen eltartott státuszba, legalább egy 4 óras munkád legyen, még egy milliós keresetű mellett is. Pont emiatt amiben most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!