Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyagi dolgokban hogy osztozto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagi dolgokban hogy osztoztok a pároddal ha nem éltek együtt?

Figyelt kérdés
A párom szokott nálam aludni, én nem alszom nála. Ilyenkor szokott nálam vacsorázni, reggelizni. Ez elkezdett zavarni, mivel nem élünk együtt, így nem ad bele semmit a háztartási költségekbe. Viszonzásul sem hoz soha valami ennivalót. A másik, ha elmegyünk kirándulni, akkor sem hoz ennivalót magával, csak tőlem kér, amit vettem vagy csomagoltam. Én fújom fel a dolgot, nem kéne, hogy ez zavarjon?

2023. ápr. 3. 07:27
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Amikor ilyen helyzetben voltunk, én még tanultam, ő meg már dolgozott, tehát természetes volt, hogy nem kell beleadnom semmibe. Ha a te helyedben lennék, akkor viszont nagyon is zavarna a helyzet és szóvá tenném.
2023. ápr. 3. 07:29
 2/10 ildibrexy ***** válasza:
86%
Amikor legközelebb jön akkor mondjad neki, hogy hozzon vacsorát és reggelit mert nem tudtál bevásárolni. Aztán ezt minden második alkalommal eljátszani. Ha nem veszi a lapot akkor mond el neki őszintén.
2023. ápr. 3. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha egy párt alkottok, tudni kellene erről beszélni.

Bár nekem ez magamtól is eszembe jutna nőként is fordított esetben, de neki ez így lehet hogy kényelmes, másra nem tudok gondolni.

Mindenesetre mindenképp tedd ezt szóvá neki szerintem úgy finoman.

2023. ápr. 3. 07:47
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha szeretne es torodne veled, termeszetes lenne hogy hoz ezt azt es oromet okozna ezzel azzal. Direkt kihasznal, kaja es szex ingyen. En nem szolnek, mert ugyse lenne valtozas, max par hetig es kozben keresne egy uj aldozatot.
2023. ápr. 3. 07:58
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk is ez ment egy darabig, aztán elzártam a csapot. Néha, ha sokat főzök, kap belőle.

N

2023. ápr. 3. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon gáz az ilyen ember. A haveromhoz nem lenne pofám úgy átmenni, hogy valami rágcsát vagy üdítőt ne vigyek.

Ne hagyd magad kihasználni. Mond meg neki egyenesen, hogy szívesen látod, de anyagilag nem fér bele neked plusz egy ember etetése. Ha azért nem fizetett/vitt eddig semmit, mert simán ilyen szórakozott majom, akkor ő fogja magát kellemetlenül érezni és ezentúl figyelni fog. Ha az ingyen kajára megy, akkor fel fog háborodni és megpróbál majd téged beállítani hülyének meg irigynek. Na akkor kell kib_szni a pitsába.

2023. ápr. 3. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem kapcsolat, hanem kihasználás, ingyen kaja, ingyen szex és amíg nálad van, addig sem "fogy" a rezsi otthon. Értsd: villany, gáz, víz.

Szimplán mondd el neki, hogy te ezt sajnos nem bírod anyagilag, vagy játszd el, hogy elfelejtettél bevásárolni. Vagy még a találkozó előtt jelezd neki, hogy egy nagyobb, váratlan kiadásod adódott, amit muszáj volt rendezned, így sajnos nem tudod neki ugyanazt a programot, vacsorát nyújtani, amit eddig is, így jó lesz-e neki hmmm bubdáskenyér, akár mi. Ennél a lehetőségnél én már lehet, hogy fizetésem után egyből az első adandó találkoznál bevágbám ezt a mondatot, hogy ne legyen mire "várnia". A következő fizetésig kiderülne milyen ember és mire számíthatsz mellette.

2023. ápr. 3. 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fura, hogy te nem alszol nála. Miért? Akkor le lenne tudva, hogy akkor meg te eszel, fürdesz, stb. nála.

Én mindig a saját példámat tudom felhozni; amikor a Kedvesem nálam aludt, mindig kapott mindent, alap volt, hogy érezze otthon magát, szolgálja ki magát. DE! Mikor én voltam nála, ez vica-verza volt, plusz mikor kocsival vitt, az meg az övé volt, nem kellett befizetnem a benzinbe pl.

Vagyis nem adogattunk egymásnak pénzeket, viszont volt viszonzás.

N

2023. ápr. 3. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Én is voltam ilyen helyzetben, az exemmel mindig nálam voltunk, mert ő még az anyjával élt, én pedig egyedül. Folyton éhesen jött, kérdezgette, mi a kaja és mivel nagyon szerelmes voltam, mindig rohantam haza munkából, hogy frissen főzzek neki, mire este odaér hozzám. Ha csináltunk valami programot, ott is én fizettem, mondván, neki nincs pénze. Az már más kérdés, hogy azért nem volt pénze, mert lusta volt dolgozni és mindig volt valami kifogás. Ha el is ment dolgozni, pár hét után kirúgták vagy ő lécelt le. Sajnos, nekem sok idő kellett, mire kinyílt a szemem és kinyitottam a számat, hogy nem vagyok Máltai szeretetszolgálat, főleg, hogy én sem kerestem valami jól az akkori munkahelyemen.

A tapasztalatomból kiindulva azt gondolom, tedd szóvá! Ha igazán szeret, akkor azt fogja mondani, hogy teljesen igazad van és változtatni fog rajta. Ha felháborodik és hőzöngeni kezd (ahogy velem tette az exem) akkor jó eséllyel szakítás a megoldás.

2023. ápr. 3. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerencsere soha nem tapasztaltam ilyent, de ha elofordulna nem igazan csinalnek ugyet belole, anyagilag szerencses helyzetben vagyok. Viszont, ha meglennek szorulva, akkor termeszetesnek tartom, hogy megemlitem azt, hogy o is hozhatna valamit enni vagy fozhetne neha stb. ha nincs benne joerzes es magatol nem erzi, hogy lehuzas szagu az egesz kapcsolat, akkor fontos szova tenni, mintsem orold magad emiatt.
2023. ápr. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!