Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri feláldozni a boldogságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri feláldozni a boldogságom anyagiak miatt?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a párommal, ő nagyon jól keres, így megbeszéltük, hogy felesleges dolgoznom, inkább vezessem a háztartást, főzés, takarítás stb. Mellette lett egy kényelmes életem, rengeteg szabadidőm.

Az ő nevén van a ház, az autók, minden, az én nevemen semmi.

Minden szuper lett volna, az volt a tervem, hogy házasság és gyerekek, viszont az utóbbi 1 évben szinte minden nap veszekszünk, és már besokaltam.

Az egyetlen dolog ami miatt még itt vagyok, azok az anyagiak.

Tudom, hogy nem szép, de akármikor arra gondolok, hogy megyek, akkor rájövök, hogy nincs hova…

Illetve van, vissza a szülőkhöz, de ez az elkényelmesedés elvett 4-5 évet az életemből, lassan 30 éves leszek, érettségivel, szakma nélkül, pár millió félretett pénzzel, de lakás/autó nélkül.

Nem tudom mit tegyek, nem vagyok boldog, és nem is vágyom másra, se a randizásra, ismerkedésre, de emellett azt is érzem, hogyha most nem, akkor később már a gyerek sem jöhet szóba.

Mi lenne jó döntés?

Lépjek és gyorsan végezzek el valami szakmát, képzést, amire rámegy 2-3-5 évem, ott hátha megismerek valakit és közös jövő? Vagy otthoni élet és mellette vállalkozással próbálkozni?

Vagy maradjak és viseljem el, hogy rossz a kedvem 365 napból 300 napon át?

2023. jún. 9. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 9. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj.
2023. jún. 9. 20:53
 3/14 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
A 'rossz a kedvem 365 napból 300 napon át'-ot szorozd be mondjuk 40 évvel és így mérlegelj! Ill. jusson eszedbe az is, hogy most se könnyű lépned, de ha lesz 1-2 gyerek és akkor kell menned, az sokkal-sokkal nehezebb lesz. Szerintem egyszerű a képlet: keress olyan munkát, ami érdekel és amit 1-2 év alatt ki tudsz tanulni is , keress albérletet és menj!És ne a szülőkhöz cuccolj, mert ott is alkalmazkodnod kell , és a gyerek státusz se jobb, mint a rossz párkapcsolat. Sok sikert!
2023. jún. 9. 20:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
albérlet. keress munkát. gyár.
2023. jún. 9. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szabadott volna kiszolgaltatni magad egy ferfinek! Most meg nem keso, mindenkeppen tanulj valamit, amibol fenn tudod magad tartani. Egyebkent egesz eletedben masok kenye-kedvenek leszel kiszolgaltatva!
2023. jún. 9. 21:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy maradj, ha szar minden! Ha 30 évesen utálod, mennyire fogod 10 év múlva!? És mi van, ha egyszer neki lesz elege és kitesz? Na akkor még gondolkodási időd sem lesz. Ideiglenesen visszamehetsz a szüleidhez, amíg nincs jobb ötleted. Gyorsan találsz munkát, csak egyelőre nem válogathatsz nagyon, hogy mit vállalsz el. Aztán bérelhetsz valami lakást, vagy szobát es elkezdhetsz gondolkozni, hogy merre tovább. De semmiképp ne maradj!
2023. jún. 9. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj eveket amígkitanulsz valamit. Azonnal keress állást és lépj le. Majd közben tanulsz.
2023. jún. 9. 21:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés helyzet, hogy nincs közös gyerek. Így leléphetsz és elkezdheted a saját életedet! Te hiába lennél ezzel a férfival, sose lenne semmid, ha megöregszel és lecserél, 45 évesen 1-2 gyerekkel akarod újrakezdeni?
2023. jún. 9. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Van pár millád...albérlet, valamilyen meló és tanulj valamit. Nem bonyolult. Pasi meg nem feltétlenül kell egy ideig.
2023. jún. 9. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"ő nagyon jól keres, így megbeszéltük, hogy felesleges dolgoznom, inkább vezessem a háztartást, főzés, takarítás stb. Mellette lett egy kényelmes életem, rengeteg szabadidőm."

Ez a hozzáállás nagy hiba. Nem is értem, hogy elégítheti ki az embert csak a házimunka. Más ideiglenesen, mikor babával, pici gyerekkel vagy otthon, de csak úgy önmagában ez nagyon unalmas lehet.

Menjél és keress munkát, (érettségivel is lehet) aztán lépj. Ez eleve nem lehet egy életcél, hogy otthon lébecólj. Nem is értem hogy lehet ilyen semmitmondó életet élni.

2023. jún. 9. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!