Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos neki a képmegosztás?

Töröld a saját facebookodat.
Semmi szükség rá és rátok is csak bajt hoz.
Így nem tud bejelölni.

A szomszédom amúgy pl nyomozó, hivatalosan nem is lehetne közösségi profilja, kamu névvel van fent. Nyilván semmit sem tesz ki se ő magáról, se más róla. Katonákat is ismertem, akiknél ez volt a helyzet.
Én meg ügyfélszolgálaton dolgozom, ahol rendszeresen meg kell adnom a nevemet, ha panaszt akar tenni az ügyfél. Nem egyszer megtörtént már kollégákkal, hogy a tetűládák megkeresték név+kép alapján és elkezdték zaklatni őket. Na hát ennek elejét véve rólam sincs kint semmilyen kép és nem is engedem, hogy valaki megjelöljön rajtuk. Pláne, hogy ritka nevem van, kb elsőre megtalálna, ha még képről is beazonosítható lennék.

szerintem ez a hosztizés már mindenképp túl tesz mindenen
szerintem gondolkozz el hogy mennyire megy nektek általában a kapcsolatotok és hogy mennyire tudjátok megoldani ezt a posztolós problémát, mennyire szeretnél így vele élni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!