Autómosó megoszthat képet az autómról a beleeggyezésem nélkül?
Nekem múltkor a bentley continental gt kocsimmal csinálták ugyanezt.
Címet most nem akarok írni, mert reklám lenne, de annyi hogy luxusautómosó, kevés ilyen van pesten.
Kerüljétek el messzire, ezután már csak normál helyre vittem, ott minden rendben volt eddig.
“ Nekem múltkor a bentley continental gt kocsimmal csinálták ugyanezt.
Címet most nem akarok írni, mert reklám lenne, de annyi hogy luxusautómosó, kevés ilyen van pesten.
Kerüljétek el messzire, ezután már csak normál helyre vittem, ott minden rendben volt eddig.”
“Címet most nem akarok írni, mert reklám lenne, de annyi hogy luxusautómosó, kevés ilyen van pesten.“
Aha, de azt leírtad, hogy milyen vagány autócskával tolod😎
"Az ezzel a jogászkodással a baj, hogy "kuncsaftjaként" ezt lehet, hogy nem csinálhatná meg veled... de két méterrel odébb máris bárkmikor: minthogy közterületen tárolod a cuccodat."
Ez nem jogászkodás és NEM, senki nem töltheti fel a rendszámos képet az autódról. Akárhol is fotózta. Ahogyan a többi, személyedhez kapcsolódó adatot sem oszthat meg az engedélyed nélkül senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!