Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire fontos neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontos neki a képmegosztás?

Figyelt kérdés
Már komolyan kezdem érezni van valami súlyos baja a feleségemnek. Ha csinál egy képet azon megjelöl. Én nem engedélyezem, nem akarom az oldalamon megjeleníteni. Mindig kiveri a balhét, hisztizik ezért reggel, este. Van hogy dühében töröl. Már ez megy évek óta. Mit tegyek hogy megnyugodjon, leszokjon erről. Mindig mindent meg akar osztani az életünkből.

2023. jún. 5. 10:16
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

8

Próbáltam többször beszélni vele. Erről és más dolgokról. De ő nem akar, csak a hiszti meg a balhé.

2023. jún. 5. 12:26
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
11-es: akkor el kell döntened, hogy vele maradsz-e...
2023. jún. 5. 12:28
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg gáz. Sosem értettem azokat, akik mindent megosztanak. Ilyen értelmi szinttel én is elgondolkoznek a váláson
2023. jún. 5. 12:38
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyet csinál, az boldogtalan, de a külvilág felé az ellenkezőjét akarja mutatni. Beszéljétek ezt meg, vagy menjetek külön, mert ez nem normális.
2023. jún. 5. 12:41
 15/36 anonim ***** válasza:
23%
Neked miért probléma hogy feleséged 1x-1x meg akkar jelölni vagy egy olyan képet megosztani amin te is rajta vagy ez valami hatalmas titok ?
2023. jún. 5. 13:45
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy a kérdező is írta, minden képet megoszt, 15. Már nekem is égne a pofám tőle.
2023. jún. 5. 14:22
 17/36 anonim ***** válasza:
3%
Nők... . Bezzeg , ha róluk rák fel valaki képet. Megy a hiszti. Ennyi eszük van.
2023. jún. 5. 14:28
 18/36 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd hadd hisztizzen, majd megunja.
2023. jún. 5. 15:34
 19/36 anonim ***** válasza:
72%
Azért kíváncsi lennék mi is van a háttérben. Mert ha állandóan fotózgat otthon pl koszos ruhában, kócosan és felteszi azon én is kiakadnék. Viszont ha te egyáltalán nem engedélyezed hogy közben 1-1 közös képen megjelöljön, akkor a te oldaladról is bűzlik a dolog. Akiket én ismerek pasikat és soha egy barátnőjükkel nem engednek ki egy képet se azok mind nagy nőcsábászok. Mi pl ha elutazunk valahova vagy szép helyen vagyunk akkor csinálunk pár szelfit és közösen megbeszéljük melyiket tegyük ki, szerintem ez teljesen normális
2023. jún. 5. 18:44
 20/36 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó válaszolo én is így gondolom hasonló okból nem akarja a kedves kérdező hogy ki tegyék Facebook a képét mert kiderülne hogy van felesége.stb
2023. jún. 6. 06:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!