Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire fontos neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontos neki a képmegosztás?

Figyelt kérdés
Már komolyan kezdem érezni van valami súlyos baja a feleségemnek. Ha csinál egy képet azon megjelöl. Én nem engedélyezem, nem akarom az oldalamon megjeleníteni. Mindig kiveri a balhét, hisztizik ezért reggel, este. Van hogy dühében töröl. Már ez megy évek óta. Mit tegyek hogy megnyugodjon, leszokjon erről. Mindig mindent meg akar osztani az életünkből.

2023. jún. 5. 10:16
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
92%
Válj el!
2023. jún. 5. 10:22
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg tőle, miért ilyen fontos neki mindent megosztani
2023. jún. 5. 10:22
 3/36 anonim ***** válasza:
97%

Válj el és keress egy felnőtt nőt. Mármint aki nem csak papíron az.

Az ilyenek posztolják ki már a szülést is meg aztán a gyerek minden egyes percét…

2023. jún. 5. 10:52
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert önbizalomhiánya van. Nem sikeres, nem kap visszaigazolást sehonnan arról, hogy jó élete van, ő sem érzi jónak, ezért nyomja fel a képeket, hogy azt érezze, mások boldognak hiszik és irigykednek rá.
2023. jún. 5. 11:11
 5/36 anonim ***** válasza:
98%

Mert elismerésre és figyelemre vágyik, de már beteges megszállottként.

Ez ilyen formában már nagyon nem egészséges, tehát pszichológus kellene neki - igen, jól gondolod!

Én sem örülnék, ha az engedélyem nélkül kiposztolna a párom meg a gyerekből is bazári majmot akarna csinálni!

Én nagyon utálom, amikor valaki kiposztolja az életét, hogy mit evett, hova ment, mikor xart éppen. De ha még csak a sajátját, na de hogy a másét?!

Gondolom, nincs jobb dolga...

2023. jún. 5. 11:16
 6/36 anonim ***** válasza:
9%
Ugyanazért, amiért Te ezt nem vele beszéled meg, hanem idegenekkel beszéled ki.
2023. jún. 5. 11:21
 7/36 anonim ***** válasza:
13%

Gondolom, belehalnál, ha havonta egy képen rajta hagynád a megjelölést vagy ne adja ég, esetleg leülnél vele átbeszélni, hogy mégis miért jelent ekkora problémát számára, hogy nem akarsz mindent közzé tenni a kapcsolatotokból.

Mondjuk, engem érdekelne az is, hogy mitől reagál így? Ha rendben lenne a kapcsolatotok, akkor nem hiszem, hogy így viselkedne.

2023. jún. 5. 11:27
 8/36 anonim ***** válasza:
89%

Na, még a végén a kérdező lesz a hibás..

Hát igen, mert szó nélkül eltűri..

Mé nem teszed helyre az asszonyt?!

Beszéljétek meg!!

2023. jún. 5. 11:29
 9/36 anonim ***** válasza:
79%
Jelenteném a fészen, instán, és letöröltetném.
2023. jún. 5. 11:56
 10/36 anonim ***** válasza:
78%
Elég gáz szitu, részvétem!
2023. jún. 5. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!