Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos neki a képmegosztás?

Válj el és keress egy felnőtt nőt. Mármint aki nem csak papíron az.
Az ilyenek posztolják ki már a szülést is meg aztán a gyerek minden egyes percét…

Mert elismerésre és figyelemre vágyik, de már beteges megszállottként.
Ez ilyen formában már nagyon nem egészséges, tehát pszichológus kellene neki - igen, jól gondolod!
Én sem örülnék, ha az engedélyem nélkül kiposztolna a párom meg a gyerekből is bazári majmot akarna csinálni!
Én nagyon utálom, amikor valaki kiposztolja az életét, hogy mit evett, hova ment, mikor xart éppen. De ha még csak a sajátját, na de hogy a másét?!
Gondolom, nincs jobb dolga...

Gondolom, belehalnál, ha havonta egy képen rajta hagynád a megjelölést vagy ne adja ég, esetleg leülnél vele átbeszélni, hogy mégis miért jelent ekkora problémát számára, hogy nem akarsz mindent közzé tenni a kapcsolatotokból.
Mondjuk, engem érdekelne az is, hogy mitől reagál így? Ha rendben lenne a kapcsolatotok, akkor nem hiszem, hogy így viselkedne.

Na, még a végén a kérdező lesz a hibás..
Hát igen, mert szó nélkül eltűri..
Mé nem teszed helyre az asszonyt?!
Beszéljétek meg!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!