Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beleférhet egy párkapcsolatba?
Van egy nő, akivel 4 hónapja együtt vagyok.
Korábban barátok voltunk (egy évig), így sokat beszélgettünk az aktuális férfi ügyeiről is. Volt egy illető, akivel előttem ismerkedett. Mesélte, hogy együtt aludtak és bár ugyan szex nem volt (ez valószínűleg így is van), a nő azért próbálkozott bizonyos szinten. Pl. puszit adott neki (amit a férfi nem viszonzott), együtt aludtak, főzőcskéztek stb.
Egy nap a férfi megmondta neki, hogy nem működik a kémia, ezután alig találkoztak.
Pár napja viszont újra felbukkant az illető. A párom megkérdezte, hogy nem-e zavarna, ha esetleg elmenne a férfival egy fagyira, kávéra.
Mondtam, hogy zavarna, de ha ehhez van kedve, hát egye fene. Arra számítottam, hogy mivel engem zavar, ezért nem fog elmenni.
Nos csak azért is elment. Biztosan nem volt köztük semmi, 1 óra után már haza is ment mindkettejük.
A férfi annyit mondott neki, hogy ha ismét felé járna, majd ír neki.
A párommal beszéltünk erről, de annyit tudott csak mondani, hogy engem szeret, neki szüksége volt egy vele való beszélgetésre.
Na most ez mennyire normális? Mert nekem nehéz megérteni, hogy olyannal miért kell találkozni, akivel együtt próbált romantikázni korábban - még ha nem is ment?
Szerintem veled ez a csaj csak azért van együtt, hogy legyen valakije és felejtsen, ezt nőként írom.Nálam nem férne bele a kapcsolatba egy hasonló helyzet sem, láthatóan téged is bánt, szerintem jogosan. Ez a pasas ugyanis ha füttyentene egyet, a barátnőd máris ugrana.
Járj nyitott szemmel, senki sem szeret pótlék lenni!...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!