Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha anyósodék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha anyósodék megtiltanák, hogy oda menj hozzájuk a barátod miatt? Mit tennél ha a szüleid nem engednék, hogy a párod hozzád jöjjön?

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 18:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#8 hát hogyha balhés volt érthető, hogy féltettek. De ha tudták tényleg szolhattak volna neked😅
2023. jún. 1. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, de én elgondolkoznék ezen a kapcsolaton. Ilyen anyóst? Örökre a párod anyja marad, a gyerekeid nagyanyja. Én nem tudnám így elképzelni az életem.
2023. jún. 1. 18:55
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

1 vagyok. Nem volt szimpatikus nekik. Szó szerint nem tiltották meg, hogy oda vigyem, de utaltak rá, hogy találkozhatnánk máshol. Én értettem és tiszteletben tartottam.

Volt borzalmas anyós jelölt is… Oda meg én nem mentem egynél többször. Hasonló stílus volt, mint nálatok. Jobb hagyni az ilyet. Könnyebb utána az életed.

A férjem nagyszüleihez sem megyek okkal, amikor Magyarországon járunk. 3 éve voltunk együtt, már házasok is voltunk. Viszont kedves nagyi nem volt hajlandó még mindig megtanulni a nevem (exe nevén szólított) és direkt olyan főzött csak, amit nem ehetek. Folyamatosan az exéről áradozott… Memóriája tökéletes a mai napig, csak egy paraszt. El kell engedni azokat, akik nem jóindulatúak.

2023. jún. 1. 19:30
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 nálunk van/volt olyan hogyha a szülei buliba mentek elhívott hogy aludjak ott. Meg múltkor este felé úgy hogy akkor otthon voltak ehivott mert játszani akartunk gépen. Nem lett belőle semmi aztán mondta később hogy na menjünk aludni. Nem is terveztem, hogy ott alszok xd
2023. jún. 1. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Közös albérlet.
2023. jún. 1. 20:06
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 szerintem ez a legjobb ötlet ha mind2 félnek van elég pénze😌
2023. jún. 1. 20:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodnék hogy miért utálnak minket egymás szülei vagy miért nem akarnak minket otthon fogadni.Egyébként találkoznék máshol a párommal.
2023. jún. 1. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!