Megtiltanátok a 17 éves lányotoknak hogy találkozzon a keresztapjával, aki egyébként egy bűnöző?
Ismerni kéne az embert.
Ismerni kéne a lányt is.
ha a lány fél akkor sztem ne találkozzanak.
ha a szülei féltik és a keresztapa-lány kapcsolat amugy jó akkor sztem simán talizhatnak
azért mert az állam szerint bünőző valaki - amit mellesleg ha leült akkor az egy lezárt dolog - még simán jól kijöhetnek egymással.
Először is a lányomat kérdezném meg, hogy ő szeretne-e a keresztapjával találkozni. Nekem abszurd, hogy 17 éves, tehát egy év múlva már felnőtt gyerekének direktben megtiltaná bárki is, hogy egy adott személlyel találkozzon, ha ő szeretne. Lehet, hogy egyes gyakorizók fejében még középkor van, vagy Szaúd-Arábiában élnek az iszlám törvények szerint, de én Európában (Magyarországon) élek a XXI. században, és eszerint is gondolkodom.
Maximum, ha veszélyesnek tartom az illetőt, akkor az első találkozásnál szeretnék jelen lenni.
Ugyanakkor, ha a lányom nem szeretne találkozni vele, akkor ezt elmondanám neki, és részemről az ügy le lenne zárva.
Ha bűnöző, akkor semmiképpen nem engedném. minden kapcsolatot
megszakítanék vele. Nem sérteném meg. Úgy intézném.
A bűnözőnek a környezete, barátai, ismerősi köre is az. Kell neked, hogy elvigye a lányodat közéjük, és ott "szocializálódna"?
A nagyszüleim, szüleim arra neveltek, hogy minőségi barátaim legyenek,
ne álljak szóba mindenféle népséggel, akik primitív életformát élnek.
Nem alázhatók meg, de mindenki élje a maga életét a maga szintjén.
Bűnözővel semmiképpen nem, ha nem akarod, hogy tönkretegyék a lányodat, belehabarodjon valamelyikbe, aztán kint találja magát az országból valami
rabszolgapiacon és vagy bedrogozzák, rászoktassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!