Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat, hogy megossza velem amit gondol?
10-es, de annak is oka van, ha valaki konfliktuskerülő, és ez is változhat egy emberben, mint annyi minden más, amire a kérdező utalt.
Pl. azért konfliktuskerülő, mert megszokta, hogy a másik fél felcsattan, megsértődik, ha nemet mond neki. Lehet, hogy te nem ilyen vagy, de ilyen légkörben nőtt fel. Akkor erről kell beszélni és ebben akár szakember segítségével változni. Én azt vallom: amíg valaki nem azt mondja, hogy "hagyjál békén, nem fogok senkihez se elmenni ezzel, mert úgysem tudna segíteni meg nem akarok előtte kitárulkozni", addig van esély a változásra.
11-es, de az ilyen típusú emberek még azt se mondják hogy nem mennek el. Egyszerűen nem reagálnak semmire.
Több ilyen ismerősöm van, és ahogy látom ez gyerekkorból/családi háttérből eredő probléma. Nagyon kevés esély van rá hogy változzon...
Nekem is ilyen habitusu volt a barátom. Csak a lightos témàkròl és pozitív dolgokròl tudott/akart véleményt formàlni. Vagy néha még arròl sem. Amikor meg komoly dolgokra terelődött a szó hogy házvásásrlás akkor jött egy “nem tudom”….
Hát szerintem meg tudd és felnőtt emberként nyisd ki a szád és foglalj állást. Nem azt kérdeztem tőle hogy kell e még egy gombóc fagyi…
És nem, nem nyomtam el meg nem uralkodtam rajta csak egészséges módon kommunikáltam.
Mindig azzal védekezett hogy a kommunikáció nem az erőssége, de annyira nem hogy még arról sem szólt hogy 6 év után kiszerelmesedett belőlem és eltávolodott, olyan fusztràlt környezetet teremtve hogy aztán én szakítottam. Nem volt vér a pucájában még egy szakításhoz sem, mert ő nem a szavak embere…
Na kösz hogy elrabolt tőlem 1,5 évet…
Ezek nemfognak változni, jobb a menekvés. Ezeknek olyan nő kell aki szintén nem kérdez semmit és mindent magában tart.
30/N
Sehogy.
Aki nem is akar változni, az nem is fog.
Érdemi problémamegoldó kommunikáció nélkül meg egy kapcsolat nem fog működni. Tapasztalat.
13 - "kösz hogy elrabolt tőlem 1,5 évet…"
Nem rabolta el, te adtad neki.
"Párommal közel egy éve vagyunk együtt"
Szerintem az egy év fontos mérföldkő. Ha addig minden jó, akkor érdemes együtt maradni és tervezgetni. Talán most lenne itt az ideje, hogy beszélgessetek arról, hogy hogyan szeretnétek/képzelitek folytatni a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!