Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem kívanom a páromat viszont emberileg meg magasan ő a legnormálisabb, legmegbízhatóbb nő akivel eddig együtt voltam?
Szeretem őt, megbízható főz, mos, takarít emellett még okos is. Nem anyagias talán az első olyan nő az életemben ahol nem érzem azt, hogy,az anyagiaktól függ, hogy szeret vagy nem. Ellenben a szexben egyszerűen nem kívánom.
Viszont másokat meg igen.
Korábban voltam olyannal akivel nagyon jó volt a szex és nagyon kívántam, de mindig elő jött a hangulatingadozás, megbízhatatlanság, anyagiasság. Így hiába volt jó a szex ezeknek a kapcsolatoknak vége lett.
Kérdésem az lenne, hogy van e itt olyan férfi aki volt ugyan ilyen helyzetben?
Sokan rávágják, hogy ha a szex nem jó akkor azonnal lépni kell. Sajnos nincsen garancia arra, hogy egyből találsz egy olyat akivel jobb lesz és még megbízható is lesz és nem lesz anyagias.
Ez egy elég rossz helyzet.
Lelkiismeret furdalásom is van mert egyik exemtől sem kaptam annyit mint tőle.
Ugyanakkor belül szenvedek mert nem kívánom mint nőt.
Tegyük fel össze jönnék valakivel akivel tök jó lenne a szex viszont anyagias, önző, akaratos, erőszakos akkor sajnos ugyan úgy nem lennék boldog..
Szakítani illene és egy ideig egyedül lenni, nem azt jelenti, hogy most akkor ne szexelj, inkább azt, hogy élvezd ki a szingli létet. Tanulj meg mosni, főzni, takarítani és nem kell senkire támaszkodni, nem azért, de online, könyvek által már tudsz valamit főzni, mosni basszus benyomsz egy gombot, kiteregetni se nagy bűvészet, vasalni se de tényleg. Takarítani nem szoktál, segíteni legalább? Lusta vagy hozzá? Lépj túl rajta.
A barátnőd szeretetnyelve, igénye az, hogy együtt legyetek, mint a ragasztó, olyan partner kéne neki, aki úgy gondolkodik, mint ő.
Te neked meg meg kéne változtatni a gondolkodásmódot. Miféle hülyeség már, hogy attól vagy betojva, hogy anyagias, kiszámíthatatlan nőket fogsz ki? Figyelj oda, ne a nemiszerved irányítson komoly kapcsolat terén!!!!!
Ennek a fraskának nem nevezhető kapcsolatnak az ég adta világon nincs értelme, csak húzzátok egymás idejét. Szakíts vele! Majd akad hozzádvaló személy.
Utolsó.
Akkor mèg egyszer elmondom, hogy tudok, főzni, takarìtani ès mosni is mostam mikor egyedül èltem...
Tudom, hogy pròbàlsz ledegradàlni, de hidd el meg tudom ezeket oldani.
Tegnap is èn főztem kàrpàti borzaskàt.
Tipikus, hogy a baràtnőmre szeretet nyelvet hasznàlsz a ràm meg, hogy vàltoztassam meg a gondolkodàsomat.
Nem lehet, hogy az èn szeretet nyelvem a megbìzhatòsàg ès az, hogy ne a pènztől tegye egy nő függővè, hogy szeret???
18-tòl 33 èves koromig nem talàltam olyan nőt Magyarorszàgon aki tetszik, vonz ès nem a pènzre megy.
Gondolom most majd duplàn kezdesz el tàmadni ès degradàlni ès minden az èn hibàm...
Rengetegszer elmondtam neki..
Egyik fülèn be a màsikon ki..
Tehát kihasználod lakhatásért is. Igazán gratulálok.
Véglény.
Fogalmam nincs, hogy mersz kiírni ilyet. Nem gondolod, hogy még embernek is kevés vagy, nemhogy férfinek?
Utolsò
Te nem gondolod, hogy gàz ùgy vèlemènyt mondani, hogy nem tudod a teljes sztorit??
Ő ugyan ùgy ràm van utalva.
Elő jött belőled a nő.. ùr isten mi az, hogy nem kìvànja a pàrjàt èn nő vagyok..ùr isten mi az, hogy akkor nem költözik el...
Nèzz te magadba. Talàld meg a hibàidat előbb aztàn kritizàlj màst. Tanuld meg elviselni az igazsàgot.
"nem nagyon tudok hová menni.. ez a gond"
Pedig ki kell találnod valamit, mert ez így nagyon nem jó. Ne várd meg, amíg akkora lesz a feszültség, hogy nagyon megbántod, vagy bántjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!