Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem kívanom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem kívanom a páromat viszont emberileg meg magasan ő a legnormálisabb, legmegbízhatóbb nő akivel eddig együtt voltam?

Figyelt kérdés

Szeretem őt, megbízható főz, mos, takarít emellett még okos is. Nem anyagias talán az első olyan nő az életemben ahol nem érzem azt, hogy,az anyagiaktól függ, hogy szeret vagy nem. Ellenben a szexben egyszerűen nem kívánom.

Viszont másokat meg igen.

Korábban voltam olyannal akivel nagyon jó volt a szex és nagyon kívántam, de mindig elő jött a hangulatingadozás, megbízhatatlanság, anyagiasság. Így hiába volt jó a szex ezeknek a kapcsolatoknak vége lett.

Kérdésem az lenne, hogy van e itt olyan férfi aki volt ugyan ilyen helyzetben?

Sokan rávágják, hogy ha a szex nem jó akkor azonnal lépni kell. Sajnos nincsen garancia arra, hogy egyből találsz egy olyat akivel jobb lesz és még megbízható is lesz és nem lesz anyagias.

Ez egy elég rossz helyzet.

Lelkiismeret furdalásom is van mert egyik exemtől sem kaptam annyit mint tőle.

Ugyanakkor belül szenvedek mert nem kívánom mint nőt.

Tegyük fel össze jönnék valakivel akivel tök jó lenne a szex viszont anyagias, önző, akaratos, erőszakos akkor sajnos ugyan úgy nem lennék boldog..

2023. máj. 30. 14:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
28%

Ohh ilyen nálunk is van, örökké a nyakamon van ha főzök akkor bejön a konyhába pakolni , ha filmet nézek jön és alszik rajta.

Nálunk sok veszekedés volt emiatt de végülis már elmehetek a barátaimmal ( mennek az O barátaival is de olyan nincs ) , volt egy kis lakásom elment a bérlő nem adtam ki hanem oda járok pihenni ha sok volt, oda jöhetnek a barátaim tudok beszélgetni. A telefont meg nem hangositom fel mert olyan bátor nem vagyok hogy előtte beszéljek.

2023. máj. 31. 11:34
 32/50 A kérdező kommentje:

28-as ott a pont.

Ez az egyik fő problèma, hogy àllandòan a seggemben van ès ez nekem nagyon sok.

29-es te màr csak tudod..

Külföldön èlünk ìgy a baràtok, csalàd otthon vannak.

Max mikor el megyek wc-re vagy felhìvom az anyàmat akkor vagyok külön, de akkor is sokszor mellettem van ès ott ül.

Sokszor tènyleg az hiànyzik, hogy ne legyen ott.

Utazzon el, mondtam neki szerezzen baràtnőket, de miòta velem van leèpìtette a baràtnőket, mondvàn ő a kapcsolatàra koncentràl.

Emiatt semmi ùjdonsàg nincs.

Mi ùjat tudsz mondani vagy mutatni annak aki mindig a seggedben van ès minden lèpèsedről tudni akar??

Jellemzően akikkel jò volt a szex ők inkàbb az ellentète voltak ennek.

Ott inkàbb èn ragaszkodtam a szex miatt.

2023. máj. 31. 11:35
 33/50 anonim ***** válasza:
98%

Ez nem egy megoldhatatlan probléma szerintem.

Ha értelmes és szeret,el tudod neki mondani hogy mi a helyzet,

nehogy már ne értse meg.De más lesz itt a gond. Neked a

vadászat izgalma hiányzik.Együtt élni valakivel, bizony, az

már nem a vadászós időszak.

2023. máj. 31. 11:36
 34/50 anonim ***** válasza:
17%
Csald meg.
2023. máj. 31. 11:37
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyertek haza látógatóba a családhoz külön. Ha nem ért a szép szóból, vegyél neki meglepetésből repjegyet,hogy látogassa meg a családját és nézd meg a reakcióját.
2023. máj. 31. 12:04
 36/50 A kérdező kommentje:

Egyedül sehovà nem akar menni.

Elmontam neki szèpen ès csùnyàn is, hogy tùl sokat vagyunk együtt.

Erre az a vàlasz aha, aha persze aha. Ès ugyan ùgy folytatja. Tipikusan az a reakciò anikor nem akarja meghallani amit mondok.

2023. máj. 31. 12:24
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Legyetek inkább legjobb barátok.
2023. máj. 31. 15:08
 38/50 anonim ***** válasza:
85%
34. Ez a "megcsalás" fogalom annyira sz*r. Mit csalna meg? Kit? Volt valami Istennek tett fogadalom? A megcsalás helyett inkább fogalmazhatnának úgy is, hogy dugj mással. Ha már megcsalás: aki nem szexel a másikkal sz nem megcsalás? Ott van melletted, hisz benned, erre te meg megtagadod tőle. Vagy ha nem mondasz igazat? Az nem megcsalás? Miért nem megcsalás az, amikor az élet más területén hagyjuk cserben a másikat? Mitől a jolly joker a szex?
2023. jún. 2. 15:19
 39/50 anonim ***** válasza:
75%

Egy ragacs csajhoz van szerencséd. Szerintem menjetek egy párterápiára ahol egy harmadik személy is elmondja neki, hogy amit csinál nem egészséges a kapcsolatra nézve.

Én is hasonló helyzetben vagyok de nálunk a gond, hogy már legalább +15kg felesleg van rajta. Mint személyt szeretem de nem kívánom testileg. Nincs kedvem hozzáérni amikor látom a hurkáit, amikor ránézek és egyszerűen nincs nyaka neki, csak egy hatalmas tokája. Én is próbáltam beszélni vele de az egészből csak annyit értett meg, hogy felszínes vagyok és nem szeretem igazán. Nagyon sajnálom mert tudom, hogy ő szeret és valójában egy jó ember. Sajnos egy párkapcsolat a szexről is szól. Mivel nem tudom megbeszélni vele már nagyon ott vagyok, hogy szakítok és maradok agglegény amíg élek. Hátha talál egy hasonlóan ducibb férfit (nekem sprotos alkatom van) akit mindez nem zavar.

2023. jún. 2. 23:31
 40/50 anonim ***** válasza:
84%
Nem kívánod, és túl sok neked ("emberileg" fura, hogy ezt nem érti meg). Akkor nem kéne vele lenned.
2023. jún. 3. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!