Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem kívanom a páromat viszont emberileg meg magasan ő a legnormálisabb, legmegbízhatóbb nő akivel eddig együtt voltam?
Szeretem őt, megbízható főz, mos, takarít emellett még okos is. Nem anyagias talán az első olyan nő az életemben ahol nem érzem azt, hogy,az anyagiaktól függ, hogy szeret vagy nem. Ellenben a szexben egyszerűen nem kívánom.
Viszont másokat meg igen.
Korábban voltam olyannal akivel nagyon jó volt a szex és nagyon kívántam, de mindig elő jött a hangulatingadozás, megbízhatatlanság, anyagiasság. Így hiába volt jó a szex ezeknek a kapcsolatoknak vége lett.
Kérdésem az lenne, hogy van e itt olyan férfi aki volt ugyan ilyen helyzetben?
Sokan rávágják, hogy ha a szex nem jó akkor azonnal lépni kell. Sajnos nincsen garancia arra, hogy egyből találsz egy olyat akivel jobb lesz és még megbízható is lesz és nem lesz anyagias.
Ez egy elég rossz helyzet.
Lelkiismeret furdalásom is van mert egyik exemtől sem kaptam annyit mint tőle.
Ugyanakkor belül szenvedek mert nem kívánom mint nőt.
Tegyük fel össze jönnék valakivel akivel tök jó lenne a szex viszont anyagias, önző, akaratos, erőszakos akkor sajnos ugyan úgy nem lennék boldog..
Az újdonság varázsa, plusz mikor 3-4 éve nem vagy kapcsolatban csak alkalmi szex kapcsolatok mert totál nem érted meg magadat a másikkal vagy,elő jön az érdek anyagiasság és akkor megismersz valakit aki ott van 6-kor mikor ígérte, nem érdekli a fizetésed, rendezett élet talán ez a legjobb sźó.
A többi akiket elötte megismertem rendezetlen élet, megbízhatatlanság , anyagiasság stb egy ilyen nőkkel nem lehet hosszú távon együtt lenni.
Hogy? Na hogy lett belőle kapcsolat?
Úgy, hogy kapcsolatfüggő a kérdező is meg az 1-es is.
Ékes példái vagytok a jellemtelenségnek.
Cseléd, az kell, meg olyan is, aki nem kéri rajtatok számon, hogy lóf*szt sem tudtok felmutatni (szerintetek ennek az ellenkezője az anyagias), de el már nem fogadjátok, csak elviselitek valameddig.
Kérdezőnek külön gratulálok az okádék személyiségéhez, hogy itt sem azon szenveleg, hogy egy nő érzéseivel, életével játszik, pocsékolja az idejét, hanem hogy mi van, ha nem talál még egy nőt, akit cselédnek tarthat meg ne adj’ Isten lehet, azt is szóvá teszi, hogy össze kellene szednie magát, tehát ANYAGIAS.
Slusszpoén, hogy van pofád önzőnek nevezni valakit, miközben te vagy a legönzőbb hulladék.
Bohócok vagytok. 🤡
Nőként én úgy gondolom, hogy az messze nem elég egy kapcsolatban maradáshoz, hogy a másik normális és nem egy patkány.
Ez az abszolút minimumkövetelménye az emberi kapcsolatoknak normál esetben.
Nagyon sok ember fél kilépni, mert azt hiszi, hogy jobbat úgysem talál, ezzel nem vagy egyedül. De ez csak egy illúzió és végső soron azt kellene elfogadni, hogy nem másra cseréljük a partnert, hanem egy rossz kapcsolat korlátait az egyéni szabadságra (amiben benne van egy felszabadító, önfeledt, boldogabb kapcsolat lehetősége).
Amit te fenntartasz, az senkinek sem jó. Szar lesz kilépni, ebben biztos vagyok, de szarabb lesz egy évvel, két évvel, x évvel később kilépni és számolni az elpazarolt időt.
A kutya is jódolgában veszik meg.
Szegény lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!