Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem kívanom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem kívanom a páromat viszont emberileg meg magasan ő a legnormálisabb, legmegbízhatóbb nő akivel eddig együtt voltam?

Figyelt kérdés

Szeretem őt, megbízható főz, mos, takarít emellett még okos is. Nem anyagias talán az első olyan nő az életemben ahol nem érzem azt, hogy,az anyagiaktól függ, hogy szeret vagy nem. Ellenben a szexben egyszerűen nem kívánom.

Viszont másokat meg igen.

Korábban voltam olyannal akivel nagyon jó volt a szex és nagyon kívántam, de mindig elő jött a hangulatingadozás, megbízhatatlanság, anyagiasság. Így hiába volt jó a szex ezeknek a kapcsolatoknak vége lett.

Kérdésem az lenne, hogy van e itt olyan férfi aki volt ugyan ilyen helyzetben?

Sokan rávágják, hogy ha a szex nem jó akkor azonnal lépni kell. Sajnos nincsen garancia arra, hogy egyből találsz egy olyat akivel jobb lesz és még megbízható is lesz és nem lesz anyagias.

Ez egy elég rossz helyzet.

Lelkiismeret furdalásom is van mert egyik exemtől sem kaptam annyit mint tőle.

Ugyanakkor belül szenvedek mert nem kívánom mint nőt.

Tegyük fel össze jönnék valakivel akivel tök jó lenne a szex viszont anyagias, önző, akaratos, erőszakos akkor sajnos ugyan úgy nem lennék boldog..

2023. máj. 30. 14:26
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
50%

Te mégis honnan tudod hogy a kérdező mit tett le az asztalra, és mit tettek le azok a nők akikről beszélt?

Ez a szavak kiforgatása csak, a stílusodat meg inkább nem is minősíteném.

2023. máj. 30. 15:52
 12/50 batragramzadarma ***** válasza:
83%
Én egy ilyen nőt dobtam el évekkel ezelőtt egy másik nő miatt.Mosott főzött takaritott tiszta volt de nem kellett és eldobtam.Akkor voltam a leg nagyobb marha.
2023. máj. 30. 15:53
 13/50 A kérdező kommentje:

Kèpzeljètek el , hogy főzök ès takarìtok. Mosni nem szoktam mert azt nem hagyja.

Tipikus, hogy fèrfiakat kèrdeztem, de a sèrtett nők egy rèsze azonnal ide jön bosszùt àllni.

Fordìtott esetben mikor egy nő pènzèrt van a pasival, de belül nem kìvànja gondolom nem baj.

Melyik esetből van több?

2023. máj. 30. 15:53
 14/50 anonim ***** válasza:
35%

Nahát, ki gondolta, hogy a nők csordaként idegyűlnek a kérdés alá gyűlölködni (a "híres" női empátia), miközben a kérdező még konkretizálta is, hogy más férfiak véleményére kíváncsi.

Majd mi is megyünk belepofázni női témákba, természetesen a szélsőséges férfi álláspontot nyomatva, megértést nem tanúsítva.

2023. máj. 30. 16:01
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradjunk annyiban

hogy mindkét nemnél vannak ilyen "egyedek" bőven.

2023. máj. 30. 16:02
 16/50 anonim ***** válasza:
94%
Mit csinál rosszul? Miért rossz az agyban?
2023. máj. 30. 16:27
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nekem is ez a 2 fajta kapcsolatom volt eddig, hogy baromi jó szex, de maga az ember egy toxikus szar, vagy nagyon jó ember, de a szex meg unalmas. Szoktunk ilyen témákról beszélni barátnőkkel,mindegyik ezen a véleményen volt. Arra jutottunk, hogy választani kell a nyugodt élet és az észveszelytő szex között. Vagy maradsz addig egyedül, amíg nem találod meg az 'igazit'. Ez a 3 opciód van, neked kell eldönteni,hogy merre billen a mérleg.
2023. máj. 30. 17:06
 18/50 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg azért nem érdekel szexuálisan, mert megad neked mindent. A kényelemmel meg együtt jár az unalom.
2023. máj. 30. 17:12
 19/50 anonim ***** válasza:
93%

Szóval akkor házvezető nonek tartod szegény nőt

Főz mos takarít

Nincs több kérdés

2023. máj. 30. 17:23
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nehéz megmondani mit válassz. Én most úgy érzem hogy tovább kéne lépned de nem vagyok biztos hogy jót találsz. Sokszor azt érzem hogy aki lagymatag azzal együtt lehet élni akiben van spiritusz az meg hosszútávon idegesítő
2023. máj. 30. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!