Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud elaludni miközben én sírok?

18
Elég furcsa érvelés, hiszen a kapcsolatok alappillére az érzelmi kötődés egymás felé. Aki erre kevésbé képes, annak ezt racionálisan fel kell ismernie magán, mert így nem lehet alapozni a közreműködésére a kapcsolatban. Ez nem üzlet.

21: " a kapcsolatok alappillére az érzelmi kötődés egymás felé"
Ebben tökéletesen egyetértünk. Viszont kihasználni a másik érzelmi kötődését, vagy ha úgy tetszik visszaélni vele ugyanolyan, mint a szkanderes példámban az erőfölénnyel való visszaélés. Attól nem lesz igaza hogy ilyen módon az ő akarata érvényesül és messze nem biztos, hogy ha így dől el egy kérdés, az a jó megoldás lesz.
Viszont ahogy mások is írták már, nagyon fontos összetevő az is, hogy hányszor fordul ez elő? Mert ha több vita, eldöntendő kérdés sírással végződik, akkor nehezen vehető hitelesnek.

Ez azért kevés információ ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le.
Alapjában véve azt mondanám, hogy egy érzéketlen tuskó,
de....
azért az sem mindegy, hogy ez nálad hogy jelenik meg. Van olyan lány ismerősöm, aki (szó szerint) nekem sírja el minden bánatát, de 90%-ban olyan dolgok, amik másnál még az ingerküszöböt sem érnék el, vagy pedig olyan dolgok, amik ellen tudna tenni, de nem akar, inkább csak sajnáltatja magát. És bizony volt, hogy én bealudtam, miközben ő sírdogált. Nem azért, mert érzéketlen tuskó lennék, hanem mert egyszerűen már sok, amit csinál, tök felesleges dolgokon. És attól, mert ő a saját életvezetési problémái miatt sírdogál, nem fogom én is minden második napomat elszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!