Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tud elaludni miközben én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud elaludni miközben én sírok?

Figyelt kérdés
Mikor veszekszünk vagy valamivel megbánt és én sírok éjjel, ő látja, tudja, hogy szomorú vagyok amiatt ami történt/van és ő nyugodtan el telefonozgat utána pedig bealszik mindennek a tudatában. Nekem ez annyira rosszul esik, hogy egyáltalán nem bántja őt, hogy mi rosszba vagyunk vagy az, hogy én rosszul érzem magam…. Mintha nem is torodne az erzeseimmel.
2023. máj. 29. 00:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Minek vagy vele ezek után? Nem nárci egy kicsit? De hogy empátiaja nincs az biztos.
2023. máj. 29. 00:56
 2/24 anonim ***** válasza:
45%

Most ő mit tud tenni...?

Vigasztalni hiába próbálna csak tovább duzzognál, ha próbálna kommunikálni veled az sem lenne jó...a legjobb ha ilyenkor a precedenst, hagyjuk főni a saját levében, jelem esetben itt te szépen abbahagyod a sírást és utána másnap higgadtan megbeszélitek.

2023. máj. 29. 01:04
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
A nárcisztikusok szokták ezt csinálni, a kissé szadista hajlamúak. Annyira boldog hogy érzelmeket váltott ki belőled, miatta sírsz, rögtön relaxált állapotba kerül és elalszik.
2023. máj. 29. 01:06
 4/24 A kérdező kommentje:

De nárcisztikus egy kicsit, szoktam is neki mondani.

3.: ugyanezt mondtam neki, hogy ő ettől nyugszik meg, hogy én így vagyok és jobban is alszik tőle. Azt mondta, hogy ez hulyeseg de én észre vettem, hogy ebben tényleg van valami :(

2023. máj. 29. 01:10
 5/24 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az ilyen embereknek nincsenek kellően mély érzelmeik. Én nem tudom nem megnyugtatni a másikat, ha sír mellettem, teljesen mindegy, hogy milyen oknál fogva vesztünk össze. Talán egy kivétel van, ha rájövök, hogy valaki sírással akar manipulálni. De az ilyenekkel nem is jutunk el odáig, hogy kapcsolatban legyünk, már az elején leselejtezem őket.
2023. máj. 29. 01:24
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Már nem érdekled eléggé. Jobb külön.
2023. máj. 29. 01:44
 7/24 anonim ***** válasza:
69%

mert érzéketlen tuskó.

Vagy nem érdekled, tárgyként kezel.

2023. máj. 29. 02:14
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Tehát nem ül fel a zsarolásnak, akkor ő a szemét? Bocs nőként nem értem ezt a p.csogósdi metakommunikációt. Ha összeveszünk, megbeszéljük azonnal vagy várunk míg lehiggadunk és elővesszük a témát, nem pedig ovis módon bőgök, hogy ebből vegye a lapot hogy itt puncsolnia kéne. Naná hogy inkább lefekszik aludni. Ha nekem játszaná a férjem a duzzogit, én is fullba letojnám. Felnőtt ember kommunikáljon normálisan, ne mint egy kiskamasz.
2023. máj. 29. 03:54
 9/24 anonim ***** válasza:
61%
Mennyit és miket veszekedtek?
2023. máj. 29. 05:51
 10/24 anonim ***** válasza:
68%

Egy idő után elunjuk a hisztit, sírást. Úgysem engeded magad megvigasztalni: “hagyjál békén”, stb. Meg hát mi is vigasztalna meg? Az, ha a te véleményedet szajkóznám, beadnám a derekam.

Majd megnyugszol.

Én meg alszom.

2023. máj. 29. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!