Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam, hogy sosincs időnk kettesben egymásra, mit tegyek?
Mi nem az igazi így? Nem értem komolyan miket hordasz össze.
Válni nem akarsz a pénz miatt, miért hazudsz? :D
A gyerekeid az apjuk nélkül nőnek fel már most!!! Nincs veletek, nem lesz ott amikor a kisebb beszélni kezd (ha még nem beszél), akkor se amikor betegek!!! A te párod tudod miért nem irodai munkát végez már? Mert rájött, hogy a családosdi kemény munka, nem kér belőle. Inkább lefárassza magát azzal, hogy 300 km-ket utazzon, mint veletek legyen!
Az oké, hogy valaki szeretne előbbre jutni, fejleszti magát, de nem kéne túlzásokba esni. Ő már a ló túloldalán van és nem is érdekli, hogy mi van veletek. Legalább a gyerekeit nézné ha te rád tojik már, de még őket se veszi figyelembe. Ezért írom, hogy csak vagytok, amikor pont kedve van az otthon melegére. Amúgy az sem érdekli, hogyha te teljesen kikészülnél miatta, vagy hogy a gyerek eltori a kezét, vagy a lábát.
És az a legszomorúbb, hogy téged se izgat bőven, hogy a gyerekeidnek rossz, mert az anyagiakat előbbre tartod.
Más anya már rég lelépett volna!
Hát ez az, hogy ilyen faramuci helyzet állt elő. Ha azt akarod, hogy az apjuk jelen legyen a gyerekek életében, akkor el kell válnod. A bíróság megítéli a kéthetenkénti láthatást, így legalább kéthetente időt tölt a gyerekeivel.
Nekem elég volt felvetnem ezt a lehetőséget. Utána érdekes módon sikerült nemet mondani a túlórákra.
Érdekel valakit, hogy mit dolgozik, amikor nem szán rátok kellő mennyiségű időt?
Lehet ő gyári munkás is meg orvos a lényegen nem változtat.
Bár én kezdem úgy látni, hogy nincs is gond. Csak NEKED VAN ELEGED az egészből segítség nélkül! :DDD
"Úgy érzem, hogy mindent megadok neki, mindenben őt helyezem előtérbe, mégis rám szakad minden dolog elintézése, amibe teljesen belefáradtam."
Azt írtad vagytok itt-ott, otthon is van a gyerekekkel is, ez a munkája, a pénz kell, akkor mit akarsz de komolyan?
"Kihagytam, hogy sokszor programozunk a gyerekekkel hármasban, nem ülünk mindig otthon"
A gyerekeidnek meg kell szokni, hogy az apjuk nincs ott állandóan, más gyerek hogyan bírja ki szerinted? Oviba ha megy a kisebb akkor téged is hiányolhat, ugye? De járnia muszáj.
Eskü nem tudom mi bajod van még most se. A jóllét/jobbléthez munka kell. Együtt van veletek, azt írod tuti nem hűtlen. Akkor mi a probléma? Az, hogy nem intézi el, amit neked kell és hogy nem nyáron mentek kirándulni hanem télen. Beszéld át vele, hogy tele a hócipőd. Ne meneküljön, ne őrüljön meg a munka miatt!Nem érti meg, jó, menj hármasban a kicsikkel, vagy hagyd el és kész.
Meg volt beszélve hogy a munka mellett te intézel minden házimunkát és gyerekek körüli teendőt? Mert ha igen, és te évvé belementel,akkor ez a te hibád volt.
Normális esetben családalapítás előtt beszelnek erről a felek, hogy kinek mi lesz a dolga, de itt ez nem történt meg.
Ezen már nem tudsz mit megbeszélni hidd el, pontosan tudja, hogy csicskazol neki és neki teljesen jó így.
Ő nem akar elválni, mert a két gyereketek mellé ő a harmadik, neki baromi kényelmes, hogy mindenben kiszolgalod.
Vagy válsz vagy ez marad örökre. Választhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!