Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért nem lehet rajtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem lehet rajtatok kiigazodni? Miért nem lehet nyíltan közölni a szándékaitok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, aki elég félreérthető módon viselkedett... pl. sokszor féltékeny volt, ha más fiúkkal beszéltem, arra is emlékszik, hogy mit mondtam neki hónapokkal ezelőtt, mindig keresi a társaságom stb stb.. ezekből arra gondolta, hogy többet érezhet, de csak barátjának tart..
2010. okt. 10. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Minden ember más:)

És sok beteg és furcsa lény is létezik.

Honnan tudod, hogy csak a barátjának tart?

2010. okt. 10. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert félünk az elutasítástól.
2010. okt. 10. 21:39
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha én utalok rá, hogy nekem ő bejön, meg többet is eltudnék vele képzelni, akkor nincs oka félni az elutasítástól.. mégis furcsa nekem ez a túlzott figyelem, kötődés..
2010. okt. 10. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy a barátjának tart?
2010. okt. 10. 21:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta...
2010. okt. 10. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Tudod miért nem mondom a nők szemébe mi a szándékom?

Mert akárhányszor őszintén megmondtam , hogy én nem csak dugni akarok hanem egy komolyabb kapcsolatot , nem lett jó vége. Na ezért nem mondjuk el nyíltan a szándékainkat.

15/f

2010. okt. 10. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te még csak 15 vagy, azért nem lett komoly kapcsolatod...Majd később lesz, normális.
2010. okt. 10. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem a barátodnak van valami baja. Esetleg fél, hogy ha neked pasid lesz, vele többé nem fogsz foglalkozni...
2010. okt. 10. 22:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom mi baja..:D Ezért kérdezem tőletek, hogy szerintetek mi ez az egész:D
2010. okt. 10. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Én egész életemben úgy tapasztaltam, hogy a lányok azok, akiken nem lehet kiigazodni, mert ők nem tudják magukról pontosan, hogy mit akarnak. :)

Amúgy meg, a fiú dolga teperni a lány után. Ha komolyan akar valamit, majd teper utánad. Téma lezárva.

2010. okt. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!