Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom még nincs túl az exén. Mit tegyek?
Lehet nem segit de nekem segitett mikor egy pasinak (szabadszáju haverom), mondtam búbánatosan hogy vkivel vége csak kihasznált brühühű, erre ő meg nevetve reagált hogy oh már megint kihasználtak?(amikor már nevetni lehet csak azon mekkora pancser vagyok az A sráccal aztán a B-vel aztán a C-vel, és aztám mindog ott kötök ki gogy popcornozhatunk már megint a sztorijaimon:D) hogy én mindig így járok mint vmi ágról szakadt pasizásban a guiness rekorder legbalfékesebb "szőke", és hozzátette, bár őt használnák ki a nők.
Érdekes így visszaemlékezve a haverom jobban megmaradt emlékképben mint a C srác vagy nem is tudom már melyik miatt bőgtem akkor megint. Azaz maga a szakítás már megsincs hogy kivel is mikor is?
De a haverom aranyköpései na azok megmaradtak:D
A feldolgozás lehet időbe fog telni, de nagyon jól tetted, hogy kiadtad az útját. Mindenképp vond le a tanulságot és legközelebb légy éberebb abból a szempontból, akit választasz. A kapcsolatokról beszélni kell, mélyíteni minél hamarabb az ismerkedèst is és kideríteni, tényleg kész-e a másik a kapcsolatra. Nekem is volt ilyen srác, ő oda volt értem. Pár hónappal később meggondolta magát, mégsem engem keresett és nem akart kapcsolatot sem, pedig fél évig kitartottunk, ismerkedtünk, varázs volt az eleje. A srác is friss kapcsolatból lépett ki. Amit én adtam neki, kedvességet, megértést, az az ő élethelyzetében sok volt…biztosra veszem hogy ő se volt túl az exén.
Szűrni kell az embereket, és nem megelégedni a másod hellyel!
Hidd el, hosszútávon magad miatt jártál a legjobban❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!