Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom még nincs túl az exén. Mit tegyek?
2 éve?! Akkor ott nagy bajok vannak, pszichológushoz kellett volna fordulnia ezzel, mert azért két ev alatt túl kéne lépni ezen. Én szakítanék egyébként. Szomorú, de az ilyenek sose vezetnek róla. Amolyan ga nincs ló, jó a szamár is szituáció.
Nekem is volt egy ilyen exem. Végül azért szakítottam vele, mert tudtam, hogy nem én vagyok 'a legjobb nő az életében '. Úgy gondoltam, hogy másnak biztos az lennék, és megerdemlem, hogy az legyek annak az embernek, akivel összekötöm az életem... Felesleges az ilyeneket hízni szerintem
Szánalom nemhogy örülne hogy szóba álltál vele..
Sokaknak az kell ami nincs.
Ha kidobod meg majd utánad rí:D
Szakíts vele szerintem is, te hiába ragaszkodsz, hogyha ő az exét nem tudja elfelejteni.
Miért tennéd ki magad fájdalomnak, ha nem muszáj?
Gondolj arra, hogy minél tovább benne maradsz ebben a pótlék szerepben annál tovább fogsz szenvedni! De ha otthagyod, akkor rövidebb ideig fog tartani! Magadat nézd, ha te tojsz magadra más nem fog veled törődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!