Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Áldás, vagy átok, ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áldás, vagy átok, ha az első szerelmeddel vagy együtt?

Figyelt kérdés

Én inkább azt veszem észre, hogy átok. Általában szakítás lesz a vége vagy megcsalás, mert rájön, hogy még új impulzusokat akar, újra szerelmes akar lenni, másokkal is szexelne. Simán eldobják vagy kockáztatják az amúgy jól működő kapcsolatukat ezért. Mert én pl azért szakítottam az első barátommal mert nagyon rossz lett egy idő után a kapcsolat, ő amúgy pont azt mondta, hogy ő milyen szerencsés, hogy elsőre megtalálta az igazit, ő neki biztos nemnjön majd olyan gondolat, hogy másokkal is szexelne, dehát ugye elrontott mindent amit ellehetett, nem tudta, hogy kell jól bánni a szerelmével. Persze hibáztam én is mint mindenki. Mostmár volt több kapcsolatom is meg több szexuális élményem és én úgy érzem nem kell többé más, csak a férjem, úgymond kiéltem magam, az elsőnél meg amikor volt potencia probléma akkor azon gondolkoztam vajon milyen lehet mással a szex, olyannal akivel működik is. De nem csaltam meg soha. Illetve ez az első exem bevallottan azért is akart velem együtt maradni örökre, mert nem akarta elölről kezdeni az ismerkedést, nem egy nagy csajozógép.

Vélemények, tapasztalatok az első szerelemről?

2023. máj. 24. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Átok! Olyan nincs, hogy minden jó legyen! Mert sajnos valami szar mindig van! Mi a párommal nagyon szeretjük egymast de a k*rva anyja belerondit mindenbe...Probal minket szetvalasztani...ahogy csak tud! Nagyon nehéz
2023. máj. 24. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nincs ilyen. Vannak összeillő és össze nem illő párok. Most van, aki beletrafál elsőre és már van önismerete is, de ennek persze kevesebb az esélye. Ismerek olyat, akik ovis koruk óta vannak együtt békességben... az is lehet, kinek hite szerint, hogy ez valami sorsszerűség, kinek mit kell tanulnia a másiktól... Lehet elmélkedni, de felesleges ilyen univerzális recepteket keresni.
2023. máj. 24. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esetre sem nyerő dolog.

Egyszer rádöbbensz, hogy még mennyi mindent nem próbáltál ki amire vágy, és akkor kezdődik a megcsalás.

Hiába szereted, ha nem pótolja a hiányérzeted. Ezt pedig egy ember sem tolerálja.

2023. máj. 24. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor valaki szerelmes és úgy érzi , hogy szinte minden tökéletes...akkor nem hiszi el senkinek, hogy ez nem biztos, hogy igaz, és , hogy nem ő a naaagy igazi...

Hiába a sok tanács bárkitől...a legtöbben ilyen téren makacsok. És a saját bőrükön tapasztalják majd meg.

2023. máj. 24. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se jó. Az ember vágyik az ujdonságra. Bar tény hogy ez is egyén kérdése, valaki akkor is hűseges tud maradni élete végéig ha 16 évesen jöttek össze, más meg hiaba áll meg az ötvenedik mellett, azt is megfogja csalni.

Én személy szerint huszonévesen elég tüzes voltam, csinaltam is nem szép dolgokat (megcsalás), vagyis nekem, illetve az esetleges paromnak nem lett volna jó ha kezdetektől együtt maradunk.

Kb 35 évesen "nyugodtam le" igazán, bár ebbe az is belejatszhat hogy akkor szültem is. Mostmar nem vágyok semmi ilyesmire, csak a Páromra, a családra, a biztos pontra. Ez 20 évesen nem hiszem hogy ment volna.

2023. máj. 24. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Felejtős. Nagyon romantikus, de 99%-ban úgyis szétmennek. Vagy aki nem, ott legalább egy félrek.rás történt :D

De ugye 17 évesen azt hiszed ő életed szerelme. A francokat, legkésőbb egyetemen úgyis szakítanak, mert totál más társaság, totál más érdeklődési kör, eltérő időbeosztás...

2023. máj. 24. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!