Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzed, hogy az igazi nagy szerelmeddel vagy együtt?
Úgy érzem, nincs olyan, hogy igazi. Nekem gimis koromban volt egy nagy szerelmem, kb. plátói maradt, utána volt egy barátom, akivel el tudtam volna képzelni az életem, és a mostanival is. Pedig olyan nagy lángolást egyikük iránt sem érzek.
Van olyan, hogy az ember sosem találkozik olyannal, aki tökéletes lenne számára. De olyan is van, hogy rájön, többekkel ugyanúgy lehetne. Ez az igazi dolog meg olyan homályos. Mint az unikornis, kb. olyan dolog lehet :)
Szinte ugyanilyen helyzetben vagyok, mint Te.
Én is inkább a másik fiút érzem nagy szerelmemnek, de ő sem az igazi, soha nem tudtam elképzelni, hogy pl összeházasodjak vele.
A mostani barátommal el tudom képzelni, hogy leélem az életem, viszont valami akkor sem stimmel. Lehet, hogy annak van igaza, aki szerint nincs igazi nagy szerelem.
*hogy vele élem le az életem
Bocsi, elírtam.
Pont ez az,és mi van,hogy ha az mindig az igazi nagy,romantikus szerelem,ami beteljesületlen vagy éppen hogy nem működött,de nagyon szerelmes voltál? És akivel meg elvagy harmonikusan,de valahogy mégse olyan romantikus és szenvedélyes,akkor az is szerelem,csak másféle?
Az irodalom nagy szerelmei és a filmek nagy szerelmei is mind beteljesületlenek valahol!
Na ez nem igaz. Olvass még egy kicsit.
Először is azt már tudjuk, hogy többféle szerelem van. Sőt egy adott szerelemnek is többféle fázisai vannak.
Az irodalomban, filmek között is találsz nagyon szép beteljesült szerelmeket, ahol a két fél eggyé válik, kiegészíti egymást. Nem olyan régi film például a The Notebook, hát ha az nem szerelmes film, akkor nem tudom, mi az. Ha nem láttad, feltétlen nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!