Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem muszlim és birtokol engem de én azt akarom hogy szeressen és ne a tulajdonakent kezeljen. Mit tegyek én szeretem őt de nem vagyok biztos benne hogy ő is engem?😢
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 18:36
31/45 anonim válasza:
Konyorgom, csak gyereket ne szulj ebbe a foshalmazba.
32/45 A kérdező kommentje:
első sorban muszlim emberek véleménye érdekelne, hogy ez náluk normális?
2023. máj. 22. 20:39
33/45 A kérdező kommentje:
10eve netorszagban el es nem akar gyereket csak később ezt mondta nekem már sokszor
2023. máj. 22. 20:49
34/45 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megcsal nem én vagyok az akit szeret,nekem pedig beakarja beszélni hogy hülye vagyok. És nem tudok róla
2023. máj. 22. 21:04
35/45 anonim válasza:
De szexuális téren jó vele?
Vagy igazából neked a dolgod őt kielégíteni?
36/45 A kérdező kommentje:
Érzelem mentes.az elején néha volt érzelem benne .de a végén mar nem vagy napokig semmi egyszer éjszaka arra keltem föl hogy masztizik mellettem az ágyban.utana meg a szemembe le tagadta
2023. máj. 22. 21:29
37/45 A kérdező kommentje:
De ha szex van utána,annak el ellenségesen es én nem elvezhetem
2023. máj. 22. 21:34
38/45 anonim válasza:
Akkor szolgat tart, te meg odaadó kell legyél, ő cserébe eltart
39/45 anonim válasza:
Messzire vitt a hited, nem lesz konnyu visszatalalnod. Tok mindegy, hogy mit gondolsz a muszlimokrol, meg mas kulturakrol. Neked ennyire futotta, elegedett vagy, vagubesetleg szeretnel tobbet? Mert ahhoz masik partner kell. Egy olyan, amelyik ugyanazt gondolja az emberrol, amit te is. Beszelo szerszam vagy, akinek neha megtesz ezt azt, hogy ne akarjon lelepni. Neked azon kivul, hogy eltart es eselyed nem lenne egyedul megelned, mi a jo benne? Vagy ennyi mar eleg?
40/45 anonim válasza:
De ilyen NINCS! Mondd meg neki. Te nem vagy miszlim, a ti kapcsolatotok NEM muszlim házasság, így ne akarjon úgy viselkedni, mint ha az lenne. Nyilván amit meg tudtok beszélni, és mindkettőtöknek jó, azzal semmi gond. De nem erőltethet rád ssmmit. Egy kapcsolat nem a hagyományokról szól, hanem arról, hogy a két fél mit akar közösen. Te kijelented, hogy ezt nem akarod, akkor nem erőltethet rád semmit. Ezt kell megértenie, hoby ne a haverjai meg a rokonai kapcsolatait nézze, akik muszlim elvek szerint élnek, mert nálatok ez nincsen.
Ha neki nem felel meg, akkor találjon muszlim nőt, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!