Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem muszlim és birtokol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem muszlim és birtokol engem de én azt akarom hogy szeressen és ne a tulajdonakent kezeljen. Mit tegyek én szeretem őt de nem vagyok biztos benne hogy ő is engem?😢

Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 18:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Mert kontroll alatt akar tartani. Nem azért, mert gonosz, hanem mert ő így érzi magát biztonságban. Írtad, fél, hogy elhagyod. És ezt úgy tudja megakadályozni a legjobban, ha irányít, bezár. Ez a félelem valószínűleg alacsony önbecsülésből ered, nem hiszi el, hogy nem hagyod el, ha szabadon hagy.

Küldd el pszichoterápiára, szerintem ezen egy pszichológus simán tud segíteni pár hónap alatt, elég hétköznapi jelenség és ha együttműködő, akkor könnyen fog menni. Ha nem együttműködő akkor meg egyáltalán nem fog menni.

2023. máj. 22. 19:46
 12/45 A kérdező kommentje:

9/11anonim

Lehet hogy igazad van minden jel arra mutat de akkor nem tudom miért tett meg annyit értem és a mai napig miért segít annyi mindenben ,vagy lehet valamikor tényleg szeretett csak már az ő részéről elmúlt vagy már kezd ki szeretni belőlem

2023. máj. 22. 19:50
 13/45 anonim ***** válasza:
95%

Ugy birom mikor a kulturájuk mindennemű ismerete nélkul a hülye nők lihegnek utánuk meg hisznek. Mikor itt is le van írva mindig minden.

Szivem a gyereked ha lesz el is veszi tőled majd es ki ia viszi kb 5 éves korában. Náluk ott pénz jár érte és irto korán befogják dolgozni őket.

Csak ha már hülye letedre vergődsz attol hogy nem ismered őket, csak segítek hogy legalább gyereket ne tegyél ki majd ennek. Nem sokáog dogod látni ugyanis.

A törökök ugyanez. 2 magyarcsajt is ismerek akinek a gyerekének töröktől se híre se hamva.

Kb a dédim van ilyen szinten aki bedől minden telefoncsalónak. De ő 80 éves!..

2023. máj. 22. 19:52
 14/45 anonim ***** válasza:
*nem sokáig fogod látni
2023. máj. 22. 19:52
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy sajt szagú lettél?
2023. máj. 22. 19:53
 16/45 anonim ***** válasza:

Tipik bántalmazo kapcsi az elején a beetetéssel.

Nekem kb 10 törók is megkerte a kezem németben, de velem annyiban korrektek voltak hogy mondták hogy fizetnek is érte mert kéne nagyo nekik németbe a betegbiztosítás meg munkavállalás miatt.

2023. máj. 22. 19:55
 17/45 anonim ***** válasza:
Milliokat is kifizettek volna. Csak hát nagy gáz is lehet az ilyen jogi dolgokbol pl felvesznek hitelt etc.
2023. máj. 22. 19:56
 18/45 A kérdező kommentje:
Igen minden országban vannak rossz emberek,de jók is én nem hinném hogy ő ilyen.De meg is nagyon sokszor bánt a viselkedésével. Mindig azzal vigasztalom magam hogy csak a kultúra miatt.
2023. máj. 22. 19:58
 19/45 A kérdező kommentje:
Elintézte nekem mindent munkát szerzett bejelentett hogy ott lakják támogat pénzügyileg,eltart,néha rájön a lelki és akkor jatsza a nagy haldokló szerelmet. De az esték nagy reszeben mindig engedelmeskednek kell neki és mintha nem is emberként kezelne. Hanem mint valami gépet kikapcsol bekapcsol,mert o tudja mi nekem a legjobb
2023. máj. 22. 20:03
 20/45 A kérdező kommentje:
Most meg amit mondok neki és nem akarja meghallani arra nem is valaszol
2023. máj. 22. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!