Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit bánsz, amit a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit bánsz, amit a szerelem miatt csináltál de ma már nagyon kínosan emlékszel vissza?

Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 07:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is volt kocsi sztorim.

A pasimmal megbeszéltük hogy jön értem, mikor feltűnt egy nagy kereszteződésben egy hasonló kocsi, kirohatnam mindenen át, beszálltam, és nagyban elkezdtem pakolni a kocsiban hogy mi ez a rumli? Meg ezeket (valami flakonok)miért nem dobod ki?

Erre hallom a srác meg halkan kérdezi te ki vagy?

Ránézek és nem is a barátom az!:D

Mondtam jaj bocsi majd tegyél máe ki valahol légyszi azt hittem másikba szálltam be:D

Aztán kitett

2023. máj. 22. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Neem, azt azért nem. Egyedül lakott, s olyan 10 óra körül volt este.

2-3-szor csöngettem, nem jött ki, másnap dühösen írta, hogy felébresztettem, de nem jött volna ki. :D

Jó, utólag nézve nem kicsit volt gáz.

13/18 anonim ***** válasza:
*kocsis
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak azert kerdeztem, mert az egyik exemmel viszont tenyleg ezt csinalta egy csaj, es vicces lett volna, ha eppen te vagy az :D
2023. máj. 22. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Főleg vicces lenne, ha azóta is engem emlegetne 😁
2023. máj. 22. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
11-es bocsi, de ezen olyan jót nevettem :DDD Megnéztem volna srác arcát mikor bevágódsz mellé :D
2023. máj. 22. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
De simán mem zavarta, szépen ment velem tovább:D
2023. máj. 22. 17:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Még most is ciki leírni és kínosnak érzem magam miatta:D. A lényeg hogy egy buliban voltam,és egy sráccal kavartam majd. Ő már nem kicsit volt részeg,de én józan a lényeg hogy be voltam indulva és nadrágon keresztül odanyúltam. Ő meg mondta nem tudom mennyire lesz feltűnő de inkább hagyjuk:D Mai napig rossz vissza gondolni rá annyira kínos,nem tudom hogy jutott ez eszembe,máskor mindig visszafogott vagyok ott nem tudom mi volt,de ezt nagyon megbántam .
2023. máj. 22. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!