Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit bánsz, amit a szerelem miatt csináltál de ma már nagyon kínosan emlékszel vissza?

Részegen kérdeztem rá kicsit qarrogánsan, hogy mégis mikor akar bemutatni végre a szüleinek?
Erre úgy ahogy voltam éjszaka kifestve, fesletten ittasan, azonnal beültett a kocsiba és elvitt hozzájuk és felverte az egész házat hogy ő bemutatja a bnőjét tessék, itt van, kijött az anyja, meg 4 tesója és várták mikor szállok ki a kocsibol.
Csak ott volt egy b.zi nagy bernáthegyi kutyájuk is amitől féltem, totál cink volt az egész

Eddig csak kínos dolgokat tettem szerelem hevében. :)
Top 1, amikor észrevettem, hogy a kiszemelt csávó kocsija a bolt parkolójánál van, ahol vásároltam. Örömmel odamentem, mert láttam, hogy bent van a kocsiban, bekopogok anyósülésen, majd észreveszem, hogy lehúzott ablakkal beszélget a szomszéd kocsiban ülő csajjal, aki kiderült, hogy a barátnője. Már jópár év eltelt, de azóta is mardos a szégyen :D
Top 2, amikor csöngettem egy pasi lakásán, akivel kavartunk akkoriban, én bele voltam zúgva, és nem engedett be.
Top 3, levelet írtam egy pasinak, akivel szintén kavartam már egy ideje, hogy milyen jól éreztem vele magam (rendes levelet, javában volt már akkor net, de nem ott akartam). Válaszképpen letiltott Facebookon is, és soha többet nem láttam.
Top 4, egyszer futottam egy pasi után szó szerint keresztül a városon, mert azt mondta, öngyilkos akar lenni miattam (mert nem válaszoltam időben az sms-ére). Azóta is vígan éli világát.
Nem mondhatni, hogy unalmas fiatalkorom volt. :D Gyakorlatilag mindenki előtt lebőgettem magam, akibe belezúgtam. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!