Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo otlet kis teret adni neki?
Figyelt kérdés
Szoval 1,5 eve vagyunk egyutt. Az utobbi idoben mindnekinek sok dolga volt es kevesebbet talalkoztunk. Neha akar 2 hetente egyszer. Engem az zavart a legjobban hogy hiaba sokat irt nekem, mindig en kezdemenyeztem kb a talalkozo Kat (ami neki nem tunt fel) . Mostanaban neki tenyleg rengeteg dolga van az egyetem meg meloval. Sok baratja van akik allandoan hivjak ide-oda es o meg nem tud nemet mondani semmire. A lenyeg, hogy multkor megemlitettem neki, hogy rosszul esik, hogy ilyen keveset talalkozunk es akkor is en szoktam kezdemenyeni. Bocsanat kert, mondta, hogy o is jobbnak latna hogy azert heti 1szer tudnank egymast latni. Megigerte hogy kezdemenyezobb lesz. Rajottem hogy lehet inkabb adnom kene neki egy kis teret. Gondolkozom hogyan mondjam meg neki, hogy megertem, hogy sok a programja es en azt szeretnem ha neha kicsit pihenne is (nagyon kimerult mostansag) es en nem haragszom meg, ha a kovetkezo hetekben nem talalkozunk. Csak igerje meg hogy pihen es tanul is, es megprobal nem mindenre igent mondani. Ez ugye nem fog rosszul elsulni? Remelem nem fogja felreerteni, itt tenyleg arrol van csak szo hogy en a legjobbat szeretnem neki... 21L2023. máj. 20. 19:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne ígértess meg vele semmit. Ha nem akar nemet mondani, az ő dolga.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz! De ezen kivul okes lenne ezt igy megirni?
2023. máj. 20. 19:38
3/7 anonim válasza:
Jó ötlet megírni neki, hogy ne aggódjon, türelmes vagy, és nem birtoklónak akarsz tűnni, csak vágysz vele a közös időre.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom....miután a barátokra mindig igent mond veled meg ritkán találkozik...hát bocsi de ez baj. Azt hiszi örökké fogsz várni? Hogy elviseled mindig a 2. vagy 3. helyet? Ha ilyen buta vagy akkor viseljed.
5/7 A kérdező kommentje:
4es ezzel nem ertek egyet... Marmint orulok hogy mindkettonknek vannak kulon baratai es elete egymason kivul.
2023. máj. 20. 19:49
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez felejtős..ha felveted neki ezt az ötleted és elfogadja, akkor nem vagy neki igazán fontos..ráadásul csak egyre messzebbre fogtok kerülni érzelmileg is egymástól..én sem tudok sokszor nemet mondani, de próbálom úgy megoldani, hogy senkinek ne legyen rossz..plusz ha fontos nekem valaki, akkor elsőbbséget élvez..valahogy megoldom..
7/7 A kérdező kommentje:
Utolso ez is igaz, de ugy vagyok vele ha tenyleg az kell hogy vege kell lennie akkor legyen vege. En nem akarom magamra raeroltetni. Ha nem mukodik, nem mukodik es kesz
2023. máj. 21. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!