Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnomet megleptem egy Nicaragua i uttal es most merges ram hogy mert koltok ennyit Otlet miert is?
Mert nem lehet elfogadni?
Engem nem erdekel a penz
Első kommentelő vagyok
Te meg lehet, hogy nem fogod fel, hogy a szerelmet nem pénzben kéne mérni. Lehet, hogy meglepte és így reagált, fél, hogy nem tudja ezt ő viszonozni...stb.
De ezt tényleg egymás közt rendezzétek már le. Erre mi csak találgatást tudunk írni.
Nem nehéz leülni egymással és megbeszélni a gondokat, ez is hozzátartozik a kapcsolathoz, nem csak a luxus meglepik.
Ezért: "Tájékoztatjuk a magyar állampolgárokat, hogy az ország utazás és ott tartózkodás szempontjából "II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek" kategóriájába tartozik."
Vagy ezért: "A következő védőoltásokat ajánlott Nicaraguába történő utazás előtt beszerezni: diftéria-tetanusz, hepatitis A, hepatitis B, malária, tifusz, veszettség"
Mert nem Bécsbe vszied ki egy egy napos váráosnézésre, hanem egy másik kontensre.
Azért egy ilyet illik megbeszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!