Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, ha tulsagosan utalnatok valakit, mert flortolt a parotokkal, jo otlet lenne megismerkedni vele, hogy gyozetek le ezt az utalatot?
Figyelt kérdés
Van egy lany flortolgetett a parommal regebb, de nagyon tisztan emlekszem mindenre es bennem mely nyomot hagyott. Annyira utalom ot, hogy sokszor gondoltam, ha epp erre jar a varosba megkeresem es felpofozom. Le szeretnem ezt gyozni, es lehet ugy menne ha ra jonnek jo fej es valamilyen szinten ossze baratkoznek vele. Volt egy regi kapcsolatom ahol a baratom sokat emlegette az exet ami zavart, talan nem volt tul rajta es elkezdtem beszelni az exevel es baratnok lettunk es elszallt az utalatom...2015. máj. 30. 09:12
1/6 anonim válasza:
Attól függ, ha tettél ellene, hazudoztál róla, rágalmaztad, és ott próbáltál alátenni ahol és amiben csak tudtál, akkor esélyed nincs, mert az adott személy egyszerűen átfog lépni téged elegánsan. És akkor örülj, ha ennyivel megúszod. Bár ha erős, és egyenes egyéniség, akkor számíthatsz rá, hogy elfog söpörni, és le fog taposni, úgy hogy egy életre megemlegeted: mit lehet, mit szabad, egyáltalán mi megengedhető egy másik emberrel kapcsolatban.Függetlenül attól ki kinek az exe, és ki kivel volt kapcsolatban. Ezért is írtam: örülj ha nem lép és futni hagy, és kerüld el amilyen messze csak tudod, ha mind azt amit írtam megtetted vele kapcsolatban.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmit, keson tudtam meg az egesz dolgot. Egy buliban egyszer osszefutottunk a baratom bemutatott neki. A csaj elegge lefagyott ahogy kezet fogtunk akkor le esett, h tetszik neki a pasim.. Mondta a parom hogy egyszer amikor utazott hozzam megismerte a vonaton es felvettek egymast facebookon. Semmi rosszat nem tettem ellene, o tett velem rosszat, flortolt a baratommal mikozben tudta jol, hogy parja van. Akkoriban minden miatt veszekedtunk, lehet a baratomban is azert volt feszultseg, mert folyton titkolozott vagy nem tudta mit akar, sokszor kivettuk a kapcsolati statust es amikor ki bekultunk es vissza irtuk ez a csaj lajkolta....Kesobb hallottam mastol, hogy sokszor berobbant mar kapcsolatokba, baratnomet is vele csalta meg a parja....
2015. máj. 30. 09:30
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor megtalaltam par uzenetet es lattam nehany beszelgetest ra irtam a csajra, hogy oszinten mondja meg volte valami a parom es kozte, mert nem szeretnek olyan emberrel lenni aki megcsalt. Azt irta nem volt semmi baratok voltak... MOndjuk a baratok nem irjak egymasnak, hogy megcsokollak ha meg talalkozunk, de arrol nem irtam miket olvastam. Ennyit beszeltem vele akkor.
2015. máj. 30. 09:33
4/6 anonim válasza:
Ezután a két írásod után, még jobban fenn tartom az első válaszomat.A beszéded árulkodik rólad.
5/6 anonim válasza:
Hiába tudom, hogy nem a személyem ellen irányult a próbálkozása, nem tudnék felülemelkedni rajta.
Ezt tudom magamról ezért nem is próbálkozom.
Volt hasonló, nagyon bepróbálkozott a férjemnél, de a férjem is a helyén kezelte a dolgokat.
Ez a "legközelebb találkozunk, megcsókollak" már kizárná a férjemnél és nálam is a barátkozást.
6/6 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna rola kapott volna egy pofont az biztos, de igy nem artottam neki.
2015. jún. 3. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!