Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan befolyásolnak a férfiak, mit tegyek?
19 éves vagyok, és sajnos elég rossz lelki állapotban.
16 évesen bele mentem egy rossz kapcsolatba, 3 évig szenvedtem benne. Ez alatt pánikbeteg, depressziós lettem(még közre játszottak egyéb gondok). Kb. a pasim határozta meg az életemet.
Megörültem, hogy 3 évnyi szenvedés után sikerült rendbe jönnöm, erre csömörből vödörbe estem.
Megint megtetszett egy fiú, és már most függök tőle. Ha nem ír vissza 5 percen belül görcsben a gyomrom, ha látom, hogy mással van, szintén.
Holott még csak 1 hete ismerem.
És mindig ez van a pasikkal. AMint közel kerülök valakihez, betegesen függök tőle. Próbálom befolyásolni a gondolkodásmódom, de ennyire még nem tudom.
Mit lehet ez ellen tenni?
Kezdem azt érezni, semmit nem érek, mert folyton csak függök.
Pszichológus.
De addig is: apád milyen ember?
Köszönöm a hasznos válaszokat!:)
Apukám nagyon jó ember, példaértékű ember!
Rengeteg mindent tanultam tőle, és nagyon jó a kapcsolatunk.
Önbizalomhiányod van, attól félsz, hogy elveszíted, ezért akaszkodsz rájuk, és akarod őket birtokolni. Ez egy normális kapcsolatban nem fog működni, mert saját magad is kiidegeled, ugyanúgy a pasi sem sokáig fogja elviselni azt, hogy szinte megfojtod.
Gondolom fordított esetben neked sem esne jól, ha valami barátoddal töltöd az időt, a pasi meg vagy a nyakadba lihegne, vagy 5 percenként hívogatna, stb. Senkit nem tudsz magadhoz láncolni és senkit nem birtokolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!