Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, és a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, és a férjem kifordult önmagából, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy így sem annyira rossz a helyzet. Egyáltalán nem bántalmazó kapcsolat, vagy annyira rossz a helyzet, mint általában lenni szokott itt a kérdéseknél.

Nagyon régóta együtt vagyunk a férjemmel (10 éve), egy teljesen ideális kapcsolatba vállaltunk gyereket. Sokat voltunk együtt, de hagytunk egymásnak teret, mindketten szerettünk volna gyereket, megvoltak a feltételek, rengeteg mindenről beszéltünk (pl. a férjem is itthon marad a gyerekkel pár hónapot stb.).

A harmadik trimeszterben vagyok és azt érzem, hogy a férjem eltávolodott tőlem. Sosincs itthon, ha itthon van sem foglalkozik velem. Ha hívom, hogy nézze meg, hogy rúgott a baba nem érdekli. Késő estig dolgozik, máshol van stb., ami előtte nem volt rá jellemző. A megkérdezésem nélkül szervez be magának programokat. Sajnos már egyedül, segítség nélkül nem tudok tömegközlekedni a városból, mert annyira magasan van a lépcső, hogy a hasammal segítség nélkül nem tudok felszállni. Ezért a férjemet kértem meg, hogy kísérjen el a terhesgondozásra, mert ezen a héten a kocsim szervizben van. Bele is egyezett, de haza már nem tud hozni, mert más programot szervezett utána, ahova kell az ő kocsija. És ezek a figyelmetlenségek is nagyon fájnak, hogy akkor hogy jutok haza?

Bekerült elég erősen anyósom is a képbe, és folyamatosan “jó tanácsokat osztogat”, hisztizik a gyerek nevétől, azon át, hogy mikor megyek vissza dolgozni, odáig, hogy együtt vagy külön ágyban alszunk, a gyerekkel, konkrétan mindenen. (A gyerek nevét a férjem miatta változtatta meg). Egyszer felvetettem, hogy milyen jó ötlet az osztrák határ mellé költözni, vagy átmenni a határ túloldalára lakni (egy cikkben olvastam), mint érdekesség. Azóta azt magyarázza, hogy nem költözhetünk külföldre és amúgy is van annyira jó fizetésünk, hogy kifizessük a magán iskolát a gyereknek Budapesten, azóta rendszeresen ezt magyarázza a férjemnek.

A férjem meg nem teszi helyre az anyját, hanem, mint a névválasztás esetén is, igaziból hosszú távon elhiszi, hogy ezt ő akarja. (Pedig ott is onnan indultunk, hogy nem változtatunk nevet).

Teljesen el vagyok keseredve, folyton attól félek, hogy a végén egyedülálló anyuka leszek vagy nem számíthatok majd a férjemre.

Lehet csak én dramatizálom túl, a hormonokkal és nem ennyire rossz a helyzet. Nektek hogy tűnik, van okom aggódni? Ma még nem ért haza :(.

2023. máj. 17. 19:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%

Már most egyedülálló anyuka vagy.

A férjed kiszállt. Nyilván van valakije, azért nem jár haza, azért nem

Szerepelsz a progjamjaiban.

Most a babáddal foglalkozz, hogy egészségesen, időben megszülessen. Anyósoddal redukáld a minimálisra a kapcsolatot. Ne mondj neki elképzeléseket.

Saját családodra ( szülő, testvér) támaszkodj, ha van kire. Barátnővel oszd meg a gondjaidat.

A férjeddel ülj le, mondd el neki, hogy ez így nem házasság, ez így az ő részéről nem babavárás.

Neked fokozottabban szükséged van a jelenlétere, a szeretetteljes támogatására. Mondja el, hogy mit tehettek ti ketten ennek érdekében.

2023. máj. 17. 20:26
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

Mit csinálj? Szüléskor mondd be szépen az eredeti névötletet. Előtte pedig add be a válópert.

Minden más döntésből csak szarul jöhetsz ki.

2023. máj. 17. 20:39
 13/33 anonim ***** válasza:
40%
Én azért még nem temetném ezt a házasságot. Az a baj, hogy nem beszélgettek ezekről. Ezt írtam nem olyan régen egy kérdés alá, hogy ezért mennek szét a párok kisgyerekes korban. Mert az addig szőnyeg alá söpört bajok kimásznak ilyenkor, és most sokkal súlyosabbak lesznek. Rágd a fülét, mondd el neki, hogy mi a bajod, esélyes, hogy neki gőze sincs, hogy téged ezek ennyire bántanak.
2023. máj. 17. 20:47
 14/33 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező te magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek benne? Itt tök normális válaszokat kaptál sőt ahogy olvastam mindenki aggódott is mert egyáltalán nem normális ahogy most vagy. Erre te bántásnak és támadásnak veszed? 🤦😑 Komolyan nem értelek.
2023. máj. 17. 21:14
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezer bocsánat a #14-es kommentet nem ide akartam! Bocsi. 😑
2023. máj. 17. 21:16
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Én leültetném a kedves férjedet, hogy most már kezdjen el felnőttként viselkedni felelősségteljesen, ha annyira akarta azt a babát. Mert ha ez nem történik meg akkor vége, és akkor válás és neveled valahol nyugodtan egyedül enélkül a pöcs, meg az anyósod nélkül. Ne hagyd magad Kérdező!<3
2023. máj. 17. 21:27
 17/33 anonim ***** válasza:
89%
Mitől vagy benne biztos, hogy nem csal meg?
2023. máj. 17. 21:30
 18/33 A kérdező kommentje:

#17 Mert totál nem az a típus, aki megcsalna bárkit és utána nem vallaná be, vagy nem látszódna rajta. Hazudni is szörnyen hazudik.

Alig van női kollégája vagy ismerőse. Pár héttel ezelőttig sokat beszélgettünk, sose hangzott el fiatal nő az ismerősök között, akit nem ismerek.

Mert tudom, hogy milyen programokon van és van, hogy érte megyek (amíg volt kocsim), és ott van 80 másik emberrel együtt.

Mert felhív, mikor elindul a munkahelyéről (ahol beléptetős rendszer van), és a túlórái száma, amit kifizetnek neki kb. megegyezik a tényleges túlórák számával.

Mert nem hiszem, hogy kihagyna egy squash alkalmat azért, hogy megcsaljon. Nem hinném, hogy rövidnadrágban és izzadtan, mikor hazajön, akkor előtte a szeretőjével találkozott, főleg, hogy nem szex szaga van.

Igaziból arra nem adott okot, hogy ebben kételkedjek.

2023. máj. 17. 22:35
 19/33 anonim ***** válasza:
87%

11 jót írt...és igazat.

Azt még megpróbálhatod.

De visszagondolva magamra. Mikor jött a gyerekem...én mindehova vittem a nagy ducivá lett nőmet es mondtam neki minden nap hogy nem is vagy duci)

neztük az ultrahangot....meg ámuldoztam otthon ahogy rúgdos a hasában.

Főztem neki finomságokat.

Az életem egyik legboldogabb időszaka volt...

Nem pedig ilyen mint neked.

Sajnálom.

2023. máj. 17. 22:43
 20/33 anonim ***** válasza:
72%

Készülj fel rá,hogy egyedül kell a babát felnevelned! Idő kérdése,és a férjed lép ebből a kapcsolatból.

Nem szabadott volna gyereket vállalni! Senki nem ilyen hirtelen hülyül meg..eddig is lehetett ennek jele,csak valószínű homokba dugtad a fejed.

2023. máj. 18. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!