Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar ha a párod beszél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha a párod beszél az ex-feleségével akivel van egy közös gyerekük?

Figyelt kérdés
Milyen szinten zavar a dolog? Szigoruan a gyerekkel kapcsolatos dolgok lehetnek csak?
2023. máj. 17. 02:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kezdek olyan pasival, akinek gyereke van. Ha jóban van az exével, az nem zavar.
2023. máj. 19. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon zavaró abban az esetben ha a harmadik fél, az uújdonsült pár ki van zárva mindenből, és ők ketten úgy kommunikálnak a háttérben (akár a gyerekről) mivel ha titok akkor más is lehet a dolog mögött. Akit kidobtak (férfi) pl nehezen dolgozza fel a szakítást, hogy lecserélték, az ex nej levelei felkavaróak. Idegesítő, hogy pl.van pasija, de kellene neki a régi férj is,hogy megtegyen érte, értük mindent ugyanúgy mintha mi sem történt volna,anyagilag is,érzelmileg pedig a gyerekkel befolyásolja. Nehéz helyzet, nálunk pl soha be sem mutatkozott nekem, sőt, köszönni sem hajlandó, de ez a nő szamitó, pénzéhes, hideg nő. Engem nem zavarna a kommunikácio ha engem is ember számba venne a volt feleség, vagy a gyerek! Minden kapcsolathoz ketten kellenek. Velem teljesen elutasító a gyerek is és a volt asszony is, így persze hogy nagyon zavar minden velük kapcsolatban. Sok álmatlan éjszakám volt. Más lenne a helyzet ha nem engem büntetnének az elcseszett házasságért, vagy elcseszett szülő gyerek kapcsolatért. Elvégre a volt asszony lépett félre és dobta el a férjet . 30 fölött nehéz olyat találni aki nem volt házas,és nem volt gyereke.
2023. máj. 19. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
A másik kérdésed nem is értem, szigorúan a gyerekkel kapcsolatos kérdések lehetnek csak? Vajon mi másról is lehetne beszélni ha két ember lezárta a kapcsolatát, házasságát?? Plussz mindkét félnek van újra komoly párja, élettársa, menyasszonya pl! Mint mondtam velem teljesen elutasító a volt asszony és a gyerek is, még köszönni sem, szóval teljesen zavaró minden velük kapcsolatban, egyszerűen rossz emberek. Persze minden eset, minden ember más és más, nem lehet egy sémát ráhúzni mindenkire.
2023. máj. 19. 17:55
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Engem bevallom, megdobbent ez a mentalitas. Szerintem civilizacioban ket ember nyugodtan maradhat egymas ismerose, csak mert nem egy part alkotnak tobbe. Valoszinuleg egyoldalu, egyik fel kenyelmetlenebbul erzi magat, de hogy tabu is legyen, ez valami torzsi dolognak tunik.
2023. máj. 19. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az exfeleség intelligenciájától függ, hogy zavar vagy sem a kettejük komminikációja. Egy válás után mindenki új életet kezd az új párjával, ha az ex nej úgy akar kizárólag kommunikálni a volt férjjel, hogy a másik nőt semmibe veszi, rá sem néz, sőt nem is köszön, be sem mutatkozik évek alatt, S mellette még ráadásul pl egy nagyképű ki ha ő nem, gőgös nő,és csak a pénzt várja a férfitól ott azért zavarja a másikat igen. Én sem beszélgetek titokban a volt pasijaimmal miért tenném ha boldog párkapcsolatban élek. Kizárolag a gyerek miatt kell kommunikálni. Mi esetünkben a volt nej intelligenciája a minimális küszöböt sem üti meg, lehetetlen vele kommunikálni, és mikor mégis kell az zavar,pont azért mert egy buta ember. Ezt a kérdést ki tette föl nő vagy férfi?? Visszakérdezek téged zavarna ha a párod a volt párjával folyamatosan kommunikálna?
2023. máj. 20. 05:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Nalunk volt olyan, hogy a volt feleseg szalonnat sutni hivott minket ugy, hogy kozvetlenul elotte meg utana is engem kopkodott. Ment a halal, en soha nem akartam vele baratkozni. Mondtam az elejen az akkor meg paromnak, hogy alakitsunk ki egy normalis viszonyt a kozos gyerek erdekeben, de az ex ezt ugy ertelmezte, hogy engem szidott, a ferjemnek meg mindenfele faszsagrol beszamolt ami nem kotheto a gyerekhez. Pl videot kuldott arrol, hogy o tetoval, kepet kuldott valami puloverrol, hogy “most lattam meg a fbon es pont eszembe jutottal” vagy arrol csacsogott, hogy vezethette a fonok kocsijat. Ki a francot erdekelnek ezek? Szuloi minosegben sosem tiltottam a kommunikaciot, de ezek a lenyegtelen mellebeszelesek az agyamra mentek. Persze ezek mind akkor tortentek, amikor anyukanak eppen nem volt senkije. Most van hapsija, remelem a kovetkezo 50 evre megmarad mellette, mert en belefaradtam abba, hogy kiosszam..akkor probal visszaszolni, en nem hagyom magam, elcsendesul par honapra majd folytatja tovabb.
2023. máj. 20. 07:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!