Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod külsőre minden téren az ideál számodra?
A média egy nagyon valótlan képet sugároz, hogy milyen a tökéletes férfi/nő.
Ezeknek az embereknek nagyon sok pénzük van, és más dolguk sincs, mint jól kinézni. Egy átlag embernek sem ideje, sem pénze nincs ennyit foglalkozni a külsejével. A másik meg a photoshop. Egy élő, hús-vér ember nem is úgy néz ki, mint némelyik ember az újságokban.
Szóval én szoktam nézelődni, hogy huh, pl. de jól néz ki a Witchert játszó színész, meg ilyesmi. Ennek ellenére a valóságban eszem ágában sem volt ilyen típusú férfit keresni.
Nyilván van egy mérce, ami alá nem megyünk, de nem elsősorban a külseje alapján választottam a párom. Ugyanakkor elvárom, hogy legyen igényes magára, és a lehetőségekhez képest hozza ki magából a legtöbbet. Ugyanezt én is megteszem.
Tökéletesen olyan, amit elképzeltem magamnak
Mindig ez a típus mozgatta meg a fantáziámat
N40+
Amikor osszejottunk, akkor olyan 95%-ban volt az idealom. Azota 99% lett:)
27N
Az ideálom 195-6 centi, kényelmesen rövid hajú, kellemsen izmos.
A barátom ezzel szemben nálam is alacsonyabb, de szerethető, kedves, jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!