Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod külsőre minden téren az ideál számodra?
Nincs ideálom, a párom viszont szerelem volt második látásra. Sok dologban hasonlítunk, és sok dologban egymás ellentétei vagyunk, vele teljesen más a kapcsolatom mint az exeimmel. Sokkal inkább önmagam vagyok, jól érzem magam mellette.
34N
Nagyon sokáig azt mondtam, hogy nincs ideálom, csak túlsúlyos ne legyen.
Erre jött egy duci csaj, aki mindig mosolyog, csacsog, és beleszerettem. Ma meg imádom minden dekáját.
Nem az ideálom. Annyi, hogy magasabb 1,5 fejjel nálam, ami persze jó, mert én is magas nő vagyok. Jó a testfelépítése. Arcra egyáltalán nem jóképű, viszont a személyisége mindent visz nálam.
N/32, ő F/36, öt éve vagyunk együtt.
Elég széles a spektrum, amit vonzónak tartok. Volt már kopasz párom, volt velem egymagas, volt nálam magasabb. Volt tetovált, volt piercinges is. Volt barna szemű, volt zöld szemű, volt kék szemű. Az összkép számít, nem az, hogy "ideál".
A férjem minden szempontból vonzó számomra, igen. 7 év után is odáig vagyok érte, nem csak külsőre, hanem a belső tulajdonságai miatt is, és a rossz tulajdonságai ellenére is.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!