Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párod külsőre minden téren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod külsőre minden téren az ideál számodra?

Figyelt kérdés
Kort és nemet írjátok, köszönöm.
2023. máj. 16. 14:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Én az izmos pasikra bukok és mindig ilyen párjaim is szoktak lenni, szóval igen, az ideáljaim. Magasság, hajszín, szemszín, van borosta-nincs borosta, ilyen dolgokban viszont nagy eltérések szoktak lenni.
2023. máj. 16. 15:55
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Ja és 26N
2023. máj. 16. 15:55
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Több ideálom van, minden barátom olyan volt eddig amik az ideáljaim.
2023. máj. 16. 16:03
 14/26 anonim ***** válasza:
45%
Fiatal koromban a szememmel választottam... de mára már a belső értékekben van ideálom!
2023. máj. 16. 16:04
 15/26 anonim ***** válasza:
88%

Nincs ideálom, a párom viszont szerelem volt második látásra. Sok dologban hasonlítunk, és sok dologban egymás ellentétei vagyunk, vele teljesen más a kapcsolatom mint az exeimmel. Sokkal inkább önmagam vagyok, jól érzem magam mellette.

34N

2023. máj. 16. 16:31
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sokáig azt mondtam, hogy nincs ideálom, csak túlsúlyos ne legyen.

Erre jött egy duci csaj, aki mindig mosolyog, csacsog, és beleszerettem. Ma meg imádom minden dekáját.

2023. máj. 16. 16:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Számomra ideális a kora, magassága, súlya, arcszőrzete, szeme, haja. A hangját is szeretem. Nem tudok rá olyat mondani, ami külső jegy, és nekem nem jön be.
2023. máj. 16. 16:58
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Sose volt kimondottan ideálom, de minden párom tetszett, különben nem lettem volna velük.
2023. máj. 16. 17:01
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem az ideálom. Annyi, hogy magasabb 1,5 fejjel nálam, ami persze jó, mert én is magas nő vagyok. Jó a testfelépítése. Arcra egyáltalán nem jóképű, viszont a személyisége mindent visz nálam.

N/32, ő F/36, öt éve vagyunk együtt.

2023. máj. 16. 17:05
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Elég széles a spektrum, amit vonzónak tartok. Volt már kopasz párom, volt velem egymagas, volt nálam magasabb. Volt tetovált, volt piercinges is. Volt barna szemű, volt zöld szemű, volt kék szemű. Az összkép számít, nem az, hogy "ideál".

A férjem minden szempontból vonzó számomra, igen. 7 év után is odáig vagyok érte, nem csak külsőre, hanem a belső tulajdonságai miatt is, és a rossz tulajdonságai ellenére is.

32N

2023. máj. 16. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!