Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy egy éjszakás kalandba egy külsőre abszolút számodra ideális pasival?
Figyelj, szerintem neked teljesen irreleváns, hogy mi mit csinálnánk. A kérdés inkább az, hogy neked belefér egy egyéjszakás kaland is, vagy az már az értékrendeden kívül esik?
Szerintem csináld azt, amivel úgy gondolod, hogy visszagondolva sem tennéd másként.
Elég lúzer a nézetem,de sosem tennék ilyet.
Kapcsolatot szeretnék,éppen ezért magam felé nem tudnék elszámolni azzal,hogy így viselkednék.Ami érdekes,hogy lett volna módomban,és amikor megmondtam,hogy "kösz nem", akkor úgy néztek rám,mint a világ bolondjára.Persze,mondtak hozzá szép és veretes szöveget is,amin mosolyogtam.
Biztos,hogy néha az elvek megtartása ciki,vagy marhaság,de ebben magammal szemben vagyok azt hiszem korrekt.A lelkemmel szemben.
Ez van, lehet egyik oka annak,hogy nehezebben ismerkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!