Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom furcsán viselkedik mióta visszajöttem az utazásomból. Szerintetek okkal gyanakszom valami rosszra? (25/L)
Elutaztam egy hétre nyaralni Egyiptomba és úgy volt, hogy a barátom is jön velem, akivel 3 éve vagyok együtt.
Az utazás előtt 1 héttel visszamondta az egészet, mert új autót szeretne venni, amit megértek, mert a régivel rengeteg gond van mostanában, így most arra gyűjt.
Nagyon szomorú voltam, de nem tudtam mit tenni, elmentem nélküle, úgyis ott volt a csalásom, a húgom is, velük jól elvoltam. 2 napja értem haza és azóta nagyon furcsán viselkedik. Először is szóltam, hogy hajlani háromkor fogok megérkezni szombat éjszaka és mikor leparkoltam a ház előtt ő akkor esett haza valami buliból, holott azt mondta, otthon fog várni kajával, ehelyett akkor ért haza hajnalban pont mikor én tökrészegen.
Másnap délelőtt sz*xeltünk, majd kb. 30 másodperc sem telt el, közölte, hogy ő egy hét múlva megy a kollégáival Balatonra 3 napra és kötelező. Elkezdett magyarázkodni, hogy itt minden ingyen lesz, a cég fizeti és csak azért megy. A kollégái között hozzátszem vannak ilyen kis 20 éves nyomulós, csöcskirakós lányok, vagy 6 db, akik nem egyszer rányomultak már.
Kérdeztem, hogy ezt biztos, hogy így szex után 10 másodperccel akarta közölni? Vagy miről jutott ez pont most eszébe? Mondtam azt is, hogy ez nekem rosszul esik, hogy velem nem jött el egy régóta tervezett utazásra, ők meg bejelentik egy héttel előtte és rohan velük a Balatonra.
Lassan több élménye lesz a recepcióslányokkal, mint velem.
Erre közölte, hogy egy hisztérika vagyok, pedig normális hangnemben mondtam.
Egyébként 2 napja csak kritizál kb., meg a telefonját nyomja mióta hazajöttem, holott amíg odavoltam végig azt hallgattam mennyire hiányzom. Hát látom...
Ti mit szólnátok ehhez? Joggal esik rosszul?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Milyen álommelók vannak hihetetlen...
Most nem azért, de lemondani egy nyaralást a barátnővel azért, mert új autót akar venni?
Oké, egy egyiptomi útra engem sem lenne könnyű rávenni, vannak különbüző félelmeim és aggályaim az ilyesmivel kapcsolatban, de erről tud barátnőm is, és az biztos, hogy ha valamit nem akarok, akkor nem valami kamu indokkal mondom le, és nem azután, hogy már beleélte magát. Ez az autó-dolog meg bocsi, de nekem nagyon sántít.
De ahogy látom, maga a kapcsolat is rossz. Egy beképzelt, lenéző bunkó, akinek te nem a társa vagy, hanem az élő szexbabája.
Szerintem megsértődött és féltékeny volt, hogy elmentél, és most "duzzog", és pont azért mondta, hogy ő is megy majd, hogy féltékeny legyél te is.
Ez baromi gyerekes, érzelmi intelligencia 0..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!