Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajött az elvesztett bizalom?
Attól is függ,miért veszett el a bizalom?Becsapott,hazudott valami fontos dologban?
Megcsalt?Néha évek is kellenek, ha együttmaradtok...de akkor se lesz 100°os már...ami nem is csoda--
Vakon senkiben se szabad bízni,én már megtanultam...
Egy kicsit bővebben,ha kifejtenéd, biztos jobban tudnánk segíteni.
Csak az utolsó kérdésre tudok válaszolni: Nem, nem old meg mindent. Volt már olyan ronda megcsalásban részem, ahol a hátam mögött művelt gusztustalan dolgokat. Ha egyszer rájössz, hogy valaki ennyire más képet tud festeni magáról és kétszínű, akkor azt nem felejted el.
Meg lehet bocsájtani, de már sosem lesz az igazi.
Nekem a barátom visszahozta az elveszett bizalmamat az emberekben. Amit mások miatt vesztettem el.
De hogy egy emberrel ezt meg lehet-e csinálni? Nekem nem sikerülne, eddig biztos.
Ha nem ő tehet róla, csak te voltál féltékeny, de kiderült, hogy hülye voltál, nem volt okod rá, akkor még visszajöhet. Ha ő játszotta el, akkor nem gondolnám. Kérdés, hogy mivel és mennyire. Ha félrement, de elmondta, megbánta, akkor még megoldódhat. Ha hazudott erről vagy másról, nem hiszem.
Fogj egy tanyert....vagd foldhoz.Most szedd ossze a darabokat,es ragaszd ossze......ugyanolan lett ,munt elotte volt-kerdojel-sajna nem tudok irasjeleket irni.
En pont ilyen hazassagban elek ,mar 5 eve.....februarban leszunk huszeves hazasok.....vagy nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!