Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszajött az elvesztett bizalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszajött az elvesztett bizalom?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszait, történeteit szeretném akiknél visszajött a bizalom amit elveszítettek a párjuk felé. Mennyi idő után? Az hogy az idő mindent megold erre is igaz?
2016. okt. 31. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ,miért veszett el a bizalom?Becsapott,hazudott valami fontos dologban?

Megcsalt?Néha évek is kellenek, ha együttmaradtok...de akkor se lesz 100°os már...ami nem is csoda--

Vakon senkiben se szabad bízni,én már megtanultam...

Egy kicsit bővebben,ha kifejtenéd, biztos jobban tudnánk segíteni.

2016. okt. 31. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak az utolsó kérdésre tudok válaszolni: Nem, nem old meg mindent. Volt már olyan ronda megcsalásban részem, ahol a hátam mögött művelt gusztustalan dolgokat. Ha egyszer rájössz, hogy valaki ennyire más képet tud festeni magáról és kétszínű, akkor azt nem felejted el.

Meg lehet bocsájtani, de már sosem lesz az igazi.

2016. okt. 31. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a barátom visszahozta az elveszett bizalmamat az emberekben. Amit mások miatt vesztettem el.

De hogy egy emberrel ezt meg lehet-e csinálni? Nekem nem sikerülne, eddig biztos.

Ha nem ő tehet róla, csak te voltál féltékeny, de kiderült, hogy hülye voltál, nem volt okod rá, akkor még visszajöhet. Ha ő játszotta el, akkor nem gondolnám. Kérdés, hogy mivel és mennyire. Ha félrement, de elmondta, megbánta, akkor még megoldódhat. Ha hazudott erről vagy másról, nem hiszem.

2016. okt. 31. 13:32
 4/6 Pandas74 ***** válasza:

Fogj egy tanyert....vagd foldhoz.Most szedd ossze a darabokat,es ragaszd ossze......ugyanolan lett ,munt elotte volt-kerdojel-sajna nem tudok irasjeleket irni.

En pont ilyen hazassagban elek ,mar 5 eve.....februarban leszunk huszeves hazasok.....vagy nem....

2016. okt. 31. 14:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Megcsalas elvileg nem tortent, de a sok hazudozas (apro dolgokban is), csajok kerulgetese, talalka exel titokban, honapokig tarto uzengetes exel aki tamadott engem stb stb. Azt mondta megvaltozik es ezert tenyleg mindent meg is tesz, de en egyszeruen nem tudok benne megbizni, a multon tullepni. O pedig egyszeruen nem erti miert. Szerinte a multat egtszeruen csak el kell felejteni, mert szeret es velem tervez meg ilyenek. De ez nem igy mukodik. Nem vagyok robot es attol mert szeretem meg nem tudok mindent elfelejteni. En probalok megbocsajtani, latom hogy igyekszik es tudom hogy velem tervez (azt is tudom hogy szeret bar ez relativ mert ha neki is azt jelentene a szerelem amit nekem akkor ezt a kerdest nem kellett volna feltennem), tudom hogy bantja hogy nekem meg faj, de a bizalom meg mindig nem jott vissza. O nem tud mit tenni mert ezt magamban kellene lerendeznem, na de hogyan?
2016. okt. 31. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon faraszto ugy elni hogy gyanakszom, ellenorizgetem, ha uzenetet kap rogton kombinalok es ideges leszek...ez ugy erzem felorol es a kapcsolatot is bar o semmikepp nem akar szakitani. Szerinte inkabb legyunk egyutt meg akkor is veszekszunk mint kulon. Ezt en nem igy gondolom. Szeretnek mar boldog kapcsolatot, csaladot, de megis neha ugy erzem a maganyos szingliseg hianyzik es ez nem jo, vegtere is szeretem ot es ragaszkodo is vagyok. Ugy voltam vele az ido megoldja de meg mindig csak varok es varok :-(
2016. okt. 31. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!