Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha exem visszajött mert megverte a barátja?
Figyelt kérdés
Este jött hozzám mert megrúgta és megütötte a barátja. A hasán oldalt volt foltos, aztmondta azért lett ilyen agresszív mert 2 hónap után meg nem feküdt le vele és most sem akart( szakításunk után hamar ebbe a'kapcsolatba' rohant) mindegy is, megnyugtattam meg nagyon kivolt, de ilyenkor feljelntés mehet? Még jó hogy le tudott nyugtatni mert úgy volt kb hogy atmegyek és megölöm a csávót. 18ak vagyunk, barátja 23 éves.2018. szept. 10. 12:12
1/14 AchromaticSmarties válasza:
Nem kellene visszafogadnod a csajt...
2/14 A kérdező kommentje:
Én csaltam meg, de mindegy.
2018. szept. 10. 12:18
3/14 anonim válasza:
Azonnal látletet kellene ilyenkor venni,orvoshoz menni,hogy legyen bizonyíték.És akkor mehet a feljelentés.Amúgy szerintem meg nagyon pozitív részedről hogy kiállsz mellette,akármi okból is történt a szakítás.Az más kérdés,hogy a feljelentés nem sokat ér,nem csinálnak vele semmit ha büntetlen előéletű,1-2 tasli hasznosabb lenne.
4/14 anonim válasza:
Lehet nem volt kihez mennie igy hozzád ment lenyugodni. De az is lehet, hogy olyan sunyi kis dög, hogy veled intézné el a másik csávót. Te meg jól megvereted magad.
Ne avatkozz bele a kettejük ügyébe, viszont a lány feljelentheti a fiút.
5/14 A kérdező kommentje:
Már hogyne avatkoznék bele a dolgukba, én nekem ő még fontos és ha hozzámjön akkor segítek neki, gondolom nem véletlen jött hozzám és nem csinalna ilyet, főleg hogy így is miattam szenved...De akkor lehet egy verés kene a srácnak.
2018. szept. 10. 12:35
6/14 anonim válasza:
Ne veresd meg magad rendőrség. A csaj meg ne menjen vissza ehhez az állathoz és ne is érje el sehol.
7/14 Estádio de Felchút válasza:
Látlelet, rendőrségi feljelentés.
Ez a jó megoldás, minden más csak egy pofon a sz*rnak.
8/14 anonim válasza:
Látlelet & feljelentés.
Más kérdés, hogy semmit nem fognak csinálni sajnos...
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam nem csinálnak semmit ezért gondolkoztam a verésen. Illetve nem értem miért veretném meg magam, mikor a srác vagy 15cmel kisebb nálam és kondit nem látott még életében ilyen kis kocka.
2018. szept. 10. 12:49
10/14 anonim válasza:
Akkor tisztàzzuk.Ezt neki kell elintézni.Ő vele történt s nem veled.Te maximum tanusìthatod a sétülseit viszont ha àtmész s megvernéd akkor készülj fel arra hogy büntethető vagy màr s mindegy hogy könnyű testi sértés vagy sùlyos.Ne attól érezd magad keménynek hogy kondizol meg magasabb vagy s megvernéd.Ha fontos neked a làny akkor maradj vele s tegye meg azokat a dolgokat amiket ekkor megkell tenni (rendőrség stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!