Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy elutaztam 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy elutaztam 3 hétre és mire visszajöttem a barátom fogyott 8 kilót?

Figyelt kérdés

3 hétre elutaztam, 1.5-2 hét munkaügy és 1 hétre pedig haza.

Ma jöttem haza és ahogy a barátomat megláttam elképedtem. Elvileg nem főzött semmit sem magára, alig evett.. Nem tudom kicsit most szerencsétlennek látom őt. Ennyire nem képes gondoskodni magáról? Összeütöttem neki egy rántottát és úgy evett, mintha 1000 éve nem látott volna főtt ételt.

Veletek volt már ilyen? Mit kéne tennem? vagy mit mondjak neki egyáltalán? vagy inkább fel se hozzam?

2022. nov. 14. 09:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
88%
Nekem életképes a pasim.
2022. nov. 14. 09:28
 2/34 anonim ***** válasza:
90%

Hát mondjuk én megkérdezném hogy mi történt? Nem ettél vagy mit ettél három hétig?

Vagy egyáltalán.. én értem hogy nem egy konyha tündér a férjem sem az de bakker... Ő sose nézne ki így.. mert érdekes még a rántott húst is csirkeszárnyat is elkészíti, rizst is főz magának ha én éppen nem vagyok.

Nem tudom hány éves ez az ember de nagyon gáz szerintem. Lustaságon kívül más kifogást nem tudok felhozni miért nem evett. Ma már az interneten van millió recept. Ilyen nincs hogy ne tudna főzni valamit.

2022. nov. 14. 09:32
 3/34 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is szánalommá csökkent volna a szememben. Szerintem látná a fejemen hogy mit gondolok, beszélni sem kéne erről.

Én amugy fordítva szojtam járni.

Összejövök vmi kicsit pocakos elhízottal vagy átlaggal, mellettem meg neki állnak izzadva edzeni meg átformálni magukat mikozben én nem is igényeltem ezt.

Megesett akik el is szálltak maguktol így, és elmentek nőzni is mintha csak vmi ugródeszka lettem volna megjott az önbizalmuk es összeszedték magukat.

Barátommal is így kezdtük de ő legalább formásan, "kipendülve" sem hagyott eddig el.

2022. nov. 14. 09:32
 4/34 anonim ***** válasza:
87%

Az oké, hogy nem tud, nem szeret, nem akar főzni, de hogy egy szendvicset nem tud magának megkenni, az már durva. Lemegy a sarki közértbe, kész ételeket is lehet kapni, rendelni is lehet.

Még egy zsömlét sem képes magától megenni?

Ennyire ne legyen már egy felnőtt ember életképtelen! Atyaúristen!

2022. nov. 14. 09:41
 5/34 anonim ***** válasza:
97%

Jah, a kérdésedre válaszolva, mindenképpen szólj neki szerintem. Ez nem járja. Máskor is elutazhatsz, kórházba kerülhetsz akár hónapokig, bármi lehet.

Én még ilyet nem hallottam.

2022. nov. 14. 09:43
 6/34 anonim ***** válasza:
77%
Árulja el valaki pls honnan a francból szerzitek ezeket az életképtelen nyomorék embereket akik èhen döglenek ha anyuci nem teszi eléjük a kaját. 😂🤦Tényleg ezek a legjobbak az összes közül? Ehh...
2022. nov. 14. 09:44
 7/34 anonim ***** válasza:
41%

6 a legtobb pasi hidd el még nagyobb selejt. Azert vannak ilyenekkel a nők.

Jobbak a szexre hajtók vagy igenytelen barmok? Nem.

2022. nov. 14. 09:45
 8/34 anonim ***** válasza:
83%

#7-es akkor azok a nők önmagukat minősítik. 😊

Érdekes, nekem tök alap dolog lenne az önállóság.

Bár ezen az oldalon már nem lepődöm meg semmin.

2022. nov. 14. 09:47
 9/34 anonim ***** válasza:
21%
Nem önmagukat. A pasikat minősíti ez. Hogy az ilyeneknél is csak lejjebb van.
2022. nov. 14. 09:48
 10/34 anonim ***** válasza:
20%
Más meg önállo de hűtlen. Na melyik a jobb akkor.
2022. nov. 14. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!