Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy elutaztam 3 hétre és mire visszajöttem a barátom fogyott 8 kilót?
3 hétre elutaztam, 1.5-2 hét munkaügy és 1 hétre pedig haza.
Ma jöttem haza és ahogy a barátomat megláttam elképedtem. Elvileg nem főzött semmit sem magára, alig evett.. Nem tudom kicsit most szerencsétlennek látom őt. Ennyire nem képes gondoskodni magáról? Összeütöttem neki egy rántottát és úgy evett, mintha 1000 éve nem látott volna főtt ételt.
Veletek volt már ilyen? Mit kéne tennem? vagy mit mondjak neki egyáltalán? vagy inkább fel se hozzam?
Most jön a magyarázat hogy ez bizony tök természetes és normális. Okès. 😂😊
Súgom halkan sem férfiban sem nőben nem üti meg az átlagot sem. De mindenki úgy választ ahogy akar abba igazatok van.
Csak amikor ilyeneket olvasok akkor elgondolkodom hogy egyes nők tényleg beérik ilyenekkel is. És hogy valóban valakinek ez volt a legjobb az összes közül. És igazából ez a szomorú.
Én biztos, hogy felhoznám, hogy mi történt, miért fogyott ennyit, miket evett. Egy kamasz gyereket már ha otthon hagynak, megoldja, hogy egyen valamit, még ha nem is összetett kaját fog főzni.
Mondjuk ez így meglepetésszerűen nem is tudna érni, szinte mindig én főzök, de tudom a páromról, hogy ő is tud magáról gondoskodni.
15
Senki nem mondta, hogy nőben nincs életképtelen.
És nullára van pontozva. 😂Úristen... Akkor tényleg sok sikert az ilyen életképtelen nyomorék pasikhoz.
Jézusom.... 🤦
Ez a kérdező számára is most derült ki. Nem úgy adta el magát a fazon, hogy ő amúgy totál életképtelen.
Mindig látom az ilyen kérdéseket, hogy "hogy lehet ilyet választani". Mert az emberek hazudnak! Mert a kérdéseknek pont az az apropója, hogy akkor derült ki, mit titkolt addig a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!