Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy elutaztam 3 hétre és mire visszajöttem a barátom fogyott 8 kilót?
Figyelt kérdés
3 hétre elutaztam, 1.5-2 hét munkaügy és 1 hétre pedig haza.
Ma jöttem haza és ahogy a barátomat megláttam elképedtem. Elvileg nem főzött semmit sem magára, alig evett.. Nem tudom kicsit most szerencsétlennek látom őt. Ennyire nem képes gondoskodni magáról? Összeütöttem neki egy rántottát és úgy evett, mintha 1000 éve nem látott volna főtt ételt.
Veletek volt már ilyen? Mit kéne tennem? vagy mit mondjak neki egyáltalán? vagy inkább fel se hozzam?
2022. nov. 14. 09:26
21/34 anonim válasza:
Arra nem is gondoltok, hogy bele betegedett a hiányodba, mert szerelmes, és bánatában nem volt étvágya???
22/34 anonim válasza:
Nem, mert ne legyen egy Jane Austen regény főhőse.
23/34 anonim válasza:
... csak szólok, hogy meglett emberként, egyedülállóként, simán fogyok egy hét alatt három kilót úgy, hogy önellátó vagyok ezer éve, ha bánt valami.
Nem nevezném magamat életképtelennek, és szerintem az ismerősök sem tartanak annak.
24/34 anonim válasza:
Három hét alatt 8 kilót fogyni nagyon sok...majdnem semmit nem evett akkor három hétig?!
25/34 anonim válasza:
Vegig drogozta a 8 napot es nem volt etvagya ..
26/34 anonim válasza:
Hagyd 23-as! Nem értik. Igazuk van. Életképtelen . Nos most már jobb?
27/34 anonim válasza:
Az napi negyven deka, nem a világ vége, attól még minimálisan táplálkozott.
28/34 anonim válasza:
Hù bakker, ennyire életképtelen férfit, még jò, hogy mindig volt nő mellette, mert amùgy már éhen halt volna.
29/34 anonim válasza:
Ha több időt lettél volna távol, akkor éhen döglik? Vicc...
30/34 harebell válasza:
Én speciel azért írtam, hogy rá kell kérdezni, meg kell hallgatni, mit mond. Ha bántotta valami (az, hogy 3 hétig távol voltam, nekem nem elég indok a teljes étvágytalansághoz), stresszelt, nem volt kedve úgy enni, az egy dolog, a 8 kiló mondjuk 3 hét alatt szvsz elég sok, de legyen. De ha egyszerűen nem volt kedve vagy lusta volt normális kaját szerezni (és van ilyen is), az igenis gáz, ennyire szerintem felnőtt ne legyen önállótlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!