Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy elutaztam 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy elutaztam 3 hétre és mire visszajöttem a barátom fogyott 8 kilót?

Figyelt kérdés

3 hétre elutaztam, 1.5-2 hét munkaügy és 1 hétre pedig haza.

Ma jöttem haza és ahogy a barátomat megláttam elképedtem. Elvileg nem főzött semmit sem magára, alig evett.. Nem tudom kicsit most szerencsétlennek látom őt. Ennyire nem képes gondoskodni magáról? Összeütöttem neki egy rántottát és úgy evett, mintha 1000 éve nem látott volna főtt ételt.

Veletek volt már ilyen? Mit kéne tennem? vagy mit mondjak neki egyáltalán? vagy inkább fel se hozzam?

2022. nov. 14. 09:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Gondold el, ha lesz gyerek, és úgy adódik a helyzet nem vagy otthon. Akkor a gyereknek is azt mondja, majd anyu főz, ha hazaér. Nem lehet így felfogni. Magára se főzött.
2022. nov. 14. 14:49
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Aki 3 hét szerelmi bánatba beleőrül, az sem ép agyilag.
2022. nov. 14. 14:50
 33/34 anonim ***** válasza:
Hát ez tök jó, nem fog elhízni akkor.
2023. máj. 15. 11:25
 34/34 anonim ***** válasza:
Jól szét drogozta magát.. 3 hét alatt csak akkor fogyhatsz ennyit ha 2 hétig bulizol és csak vizet iszol..
2023. máj. 15. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!