Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt jóvá tenni nála?
Nagyon elkeseredett vagyok mert mostanában nagyon sokat vagyok feszült és mostanság a párommal se vagyok túl türelmes. Múltkor megbeszéltük hogy családi rendezvény lesz (szülinapom) és hogy este lenne. Valószínű időre pontosan nem mondtam neki. Egész nap nem tudtam elérni. Nagyon ideges voltam, hogy van telefonja de nem képes felvenni. (azért persze gondoltam minden félére hogy miért, hogy le van némítva vagy egyéb) de mégis bosszantott, hogy megbeszéltünk valamit nem tudom hol van, hol keressem, mire megtudtam a nagybátyjának segít melóba teloja lenemitva maradt bent a műhelybe ő meg udvaron volt. De én meg persze addigra már jó ideges lettem. (hozzá teszem a storyhoz hogy nem elég hogy stresszes meg nyugtalan vagyok mostanában de az egész napom még ezen kívül idegeskedéssel telt) és sajnos nagyon durván csattant rajta, hogy aggódhatok is hogy nem reagál meg adhatna hangot a telojara, meg hogy meg volt beszélve valami. És aznap nagyon össze kaptunk majdnem szakítás lett a vége de hála istennek mindketten megnyugodtunk, ki békültünk. De aztán ma megint valami történt ami miatt be sokalt és mondta, hogy nagyon zűrösek meg zsúfoltak a napjai mostanában délelőtt meló délután suli ahova együtt járunk (tanfolyam) néha hétvégén is maszek melózik és hogy neki ez sok, és hogy még én is bunkó módjára viselkedek vele meg hogy nem vagyok vele megértő és, hogy nem érzi azt hogy szeretném :(
Azt tudom, hogy lelkileg nyugodtnak és pozitívnak kell lennem mert anélkül nem működik. Mit tanácsoltok? Hogyan tudom rendbe hozni? Azt mondta, hogy nem szeretné ha még 1x bántanám mert azután nem tudna velem maradni..
#10 huuu de jó lenne! Pont vettünk országos bérletet!😊
Csak idő nem tudom mikor lenne rá mert zsúfoltak a napok :/
Végül nem volt akkor ott a szülinapodon? Engem is bántana a dolog, ha a megbeszéltek helyett nem jön el. Szép gesztus tőle , hogy segít a rokonának, de ezt előre jelezhette volna . Pár perces telefonhívás mindenki napjába belefér . Ha akut helyzet jött közbe , azt az emberek értelmesebb része megérti. Viszont csak úgy kihagyni egy megbeszélt szülinapot szerintem bunkóság. Én mindig meg voltak/ vagyok hívva a családi rendezvényekre és az aktuális párom miatt általában szívesen is megyek , hiszen nekik ez sokat számít.
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt ? Én is hamar tudok csattanni egy stresszesebb időszakban . Az előző párom nem adott nekem teret( orvosi egyetem végét taposom), állandóan a tanulással cseszegetett( miért tanulok ennyit, miért csak otthon tudok,elhanyagolom őt ezért,stb), irányítani akart( szerinte túlságosan független akarok lenni😅mindig felül akarta írni az időbeosztásomat, hogy legyek már spontánabb), kapcsolatunk végére tele volt vele a hócipőm. Elegem volt már és minden megjegyzése miatt kiakadtam. Ő is közölt velem ilyeneket a végén , mint amiket te is kaptál. Exem szerinte csak én tehettem arról , hogy a kapcsolatunk idáig jutott. Ilyen fajta férfiaktól ne is várd el nagyon, hogy mélyen magukba néznének és leülnének beszélni a problémákról .
Azért az gyönyörű, hogy ráadásul a te szülinapod és még elérni se lehet, aztán még ő van felháborodva és hisztizik.
A tisztelet ott kezdődik, hogyha megbeszéltek valamit, főleg valamelyikőtök szülinapját, akkor tartja magàt hozzá, készül rá esetleg, nem lenèmítja a telóját és még ő hisztikézik, hogy hogy beszélsz vele.
Az ilyeneken, hogy valakit egész nap nem lehet elérni, főleg mikor ő is tudja, hogy aznapra valamit egyeztetni kell, én is nagyon fel tudom k*rni az agyam. Aggódom, azt hiszem, történt vele valami, stb.
Szerintem ez felelőtlenség és a tisztelet hiánya a másikkal. Az meg, hogy még neki áll feljebb, elég nagy red flag.
A szülinapom napján történt (vagyis amikor tartva lett) ez a veszekedés és el lett csúsztatva egy nappal az ünneplés. És szólt hogy nem tud akkor se jönni mert nem végzett el a dolgaival a kajája másnapra (12be ment) nem lett még kész mivel ugye egyedül kellett mindent csinálnia, este meg hamar le kellett feküdnie mert 5:30ra kellet mennie. Azt mondta hogy legalább kettesben meg tudtuk ünnepelni (el mentünk a Tropicariumba) mindent állt nekem ajándék ként sőt mondta hogy válasszak magamnak bármit ami tetszik és megveszi nekem. Írta nekem hogy akkor, hogy ne haragudjak meg sajnálja, hogy nem tud elmenni. Én meg nem tudtam neki mit írni. Meg is mondtam neki sajnos erre nem tudok mit mondani.. Nem baj. És mondta, hogy ne veszekedjünk hanem szeressük egymást. És olyan lelkiismeret fuldalásom van, hogy bántottam😭
Ma még mindig nem írt semmit nekem.. Csak egy videót küldött arról, hogy egy csávó is be van sokalva a sok koncert miatt nincs ideje semmire mert amikor lenne akkor még nincs ereje semmire, és hogy nincs élete meg egy hajszál választja el attól, hogy abba hadja. Most próbálom békén hagyni meg nem zaklatni hátha ezzel is ki készíteném. De olyan nehezen bírom ezt az egészet amikor fent van vagy fent volt és nem ír semmit😢😭
Úristen…ezt most komolyan mondod, hogy a pasid a legnagyobb tahó a világon és még te érzed rosszul magad?!
Mondjuk a címből, hogy te akarod jóvátenni, màr lehet következtetni, hogy ki az áldozat ebben a sztoriban.
Frankón hülyére vesz, nem tisztel, szarik a szülinapodra, aztán nagyvonalúan meghív a tropicariumba?🤣
Ez most komoly?
Hány évesek vagytok, 13?
A nagy munkából ennyire telik? Egy romantikus vacsora se?
Nagyon vakon vagy kérdező, de meg is érdemled.
Mosdatod ezt a manipulatív seggfejet és asszisztálsz neki.
Igazi önsorsrontó vagy.
Így szokták egyébként az igazi bántalmazók csinàlni.
Kizsigerelnek, aztán magukat állítják be áldozatnak, hogy érezd rosszul magad.
Biztos erre is kitalálnál valami önámító hazugságot, de azért kíváncsi lennék a valós okra, hogy miért vagy állandóan feszült.
Valszeg észre sem veszed màr, hogy hogy bántalmaz mindennaposan ez a szörnyeteg.
Ja és elmondjam, miért nem ír?
Hogy megtörjön. Ez az újabb csali, amit be is kaptál. Azon van, hogy ő legyen fölényben.
Volt ilyen exem, nem sokáig bírtam.
Kérlek vágd ki a picsába, mielőtt tönkretesz.
Előtte mentünk el a szülinapom előtt. Hát tudom nem nagy cucc.. De én ezt szerettem volna. Kerhettem volna én egy póni lovat is vagy mit tudjam én de nem azt kértem.
Kedves #18 a feszültségem oka annyi, hogy nagyon felhalmozódott a szar. Mindenkit meg kell hallgatnom aki panaszkodik másról. Unoka bátyám meg a mamám is szarul van van épp elég gondom. És az miatt is ingerlékeny vagyok mert sajnos alig vagyunk együtt amit nem szoktam meg. Tartalmas időt alig vagyunk együtt hetkozbe mert délelőtt dolgozik délután meg tanfolyamra megyünk. Oké ott együtt vagyunk de ott se úgy hogy na ölelkezzunk meg puszilkodjunk. Hanem ülünk egymás mellett azt írjuk a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!